[ŽT] Išdrįso kritikuoti Putiną: šauktinio tėvas drėbė taip, kad maža nepasirodys (Foto)  ()

Žuvusio jūreivio tėvas Putinui pažėrė kritikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šauktinio Jegoro Škrebeto, žuvusio kreiseryje „Moskva“, tėvas Dmitrijus socialiniuose tinkluose kreipėsi į Putiną, kritikuodamas Rusijos Federacijos karinę-politinę vadovybę, siunčiančią šauktinius į karą.

Anot „Krym. Realii“, kreiserio nuskendimo metinių išvakarėse, Škrebetas paskelbė įrašą, kuriame teigė, kad dėl APU smūgio „žuvo dešimtys (Rusijos jūreivių), daugelis iš jų buvo šauktiniai“.

Tuo pat metu rusas teigė negalintis papasakoti visų kreiserio nuskendimo detalių, nes jis pasirašė, kad sutinka neatskleisti baudžiamosios bylos medžiagos.

Tačiau vėliau Škrebetas paskelbė dar vieną įrašą socialiniuose tinkluose. Jis pareiškė nebeturintis politinių pirmenybių ir neturintis iliuzijų bei klaidingų vilčių dėl Putino.

 

„Daugiau manęs nenustebins tamsumos, niekšybės, bailumas, melas ir vagystės konkrečiais atvejais ir nacionaliniu mastu...“, – rašė Škrebetas socialiniame tinkle „VK“.

Škrebetas taip pat sukritikavo V. Putiną už tai, kad jis nepareiškė užuojautos kreiserio „Moskva“ žuvusių jūreivių artimiesiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(1)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: