„Jie turbūt papilkėjo iš baimės“. Ekspertas skelbia, ką rusai sužinojo iš slaptų Pentagono dokumentų (Video)  ()

Karo ekspertas Romanas Svitanas pašiepė pasekmes, su kuriomis susidūrė rusai, surengę informacijos apie Ukrainą nutekinimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-17 „Jie turbūt papilkėjo iš baimės“. Ekspertas skelbia, ką rusai sužinojo iš slaptų Pentagono dokumentų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie tikrai gali papilkėti“. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Romanas Svitanas incidente dėl įslaptintos informacijos atskleidimo JAV įžvelgia Rusijos pėdsaką. Kartu karo ekspertas įsitikinęs, kad jų idėja atsisuko prieš rusus, nes dėl to Rusijos valdžia sužinojo apie daugybę modernių vakarietiškų ginklų, kuriuos Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudoja naikindamos RF kariuomenę.

Romano Svitano interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas sakė, jog Pentagono duomenų apie Ukrainą nutekinimas sudavė nemažą smūgį Rusijai: „Jie nieko nepakeis, išskyrus žilų plaukų kiekį Rusijos visuomenėje ir tų Rusijos kariškių, kurie pagaliau pamatė, kokios „dovanėlės“ jiems ruošiamos.  

Instruktorius lakūnas plačiau papasakojo apie tai, kaip rusus gąsdina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų galia, apie kurią sužinojo iš slaptų dokumentų: „Ten surašyti skaičiai - gali juos išdėstyti ir tikrai papilkėti iš baimės, nes ukrainiečiams perduodamos ginkluotės ir technikos kiekis yra toks, kokio rusiška armija neatlaikys, tai yra tie rusų daliniai, kurie pateks į puolimo zoną, bus tiesiog sunaikinami iki nulio.

 

Neturės laiko net pabėgti ir jie tai puikiai supranta. Jų kariuomenės vadovybė jau apytikriai aiškinasi, kokiems ginklams jie turės priešintis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(3)
(163)

Komentarai ()

Susijusios žymos: