Žiauru, Rusija skelbia karą iki paskutinio ruso: „Nepriimtinų nuostolių nėra“ (Video)  ()

Rusijos propaganda atvirai deklaruoja Kremliaus ketinimą kovoti su Ukraina ir Vakarais iki paskutinio ruso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos patirti nuostoliai užkariavimo kare prieš Ukrainą jos nesustabdys. Jos piliečių gyvybės Kremliui nerūpi. Apie tai, visos Rusijos propagandinio televizijos kanalo NTV eteryje atvirai pareiškė „ekspertas“.

Jis prisipažino nieko nesuprantantis nei apie Ukrainos, nei apie Vakarų karinę strategiją, bet bandė įtikinti, kad Rusija neva sugebės ištraukti išsekinimo karą.

„Jie (Ukraina ir visi Vakarai – red.) visiškai nesupranta fakto, kad Rusijai nėra nepriimtinų nuostolių sampratos. Jos tiesiog nėra! Todėl karas bet kokia jo forma gali tęstis labai ilgai“, – įsitikinęs „ekspertas“.

Tokia retorika atsirado Rusijos Federacijoje priėmus elektroninių šaukimų įstatymą. Tiesą sakant, Rusijos Federacijos valdžia šalyje įvedė karinę vergiją, kurioje karo vengiantys asmenys neturės pagrindinių teisių: išvykti iš Rusijos Federacijos, vairuoti automobilį ir turėti nekilnojamojo turto ir kt.

Pastebėtina, kad Kremlius vangiai įveda naują mobilizacijos bangą Rusijoje. Jis puikiai žino, kad ši priemonė absoliučiai nepopuliari tarp rusų, kurie labai mėgsta užkariauti Ukrainą sėdint ant sofos, o ne apkasuose.

 

Tai taip pat rodo, kad Rusijos Federacijos karinė-politinė vadovybė nuo savo piliečių slepia nuostolių Ukrainoje dydį. Paskutinį kartą žuvusiųjų skaičių Rusijos Federacijos gynybos ministras paskelbė praėjusių metų rugsėjį. Ir pateikė realybės neatitinkantį skaičių – mažiau nei 6 tūkst.

Ukrainos duomenimis, balandžio 16 d. žuvusių rusų nuostoliai jau viršijo 182 tūkst. Tai daugiau nei bendri Rusijos Federacijos nuostoliai visuose karuose per jos šiuolaikinę istoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(2)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: