Ukrainos pulkininkas skelbia intriguojantį pareiškimą: „Didžiulio kontrpuolimo greičiausiai nebus, ruošiama kai kas kita“  ()

Ukrainos saugumo tarnybos pulkininkas Romanas Kostenko suintrigavo pareiškimu, kad didelio kontrpuolimo gali ir nebūti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos liaudies deputatas Romanas Kostenko su ironiška šypsena priėmė televizijos laidos vedėjo klausimą, ar tiesa, kad balandžio 30 d. prasidės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas. Kartu garsusis „kiborgas“ paaiškino, kad karo eigą Ukrainos naudai pakeis ne Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas, o serija gerai suplanuotų karinių operacijų įvairiomis fronto kryptimis.

Romano Kostenko nuomonę apie artėjantį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą galite rasti jo interviu „24 kanalui“ „YouTube“.

Ukrainos saugumo tarnybos pulkininkas visiškai rimtai pasakė štai ką: „Manau, kad turėtume palikti šį klausimą mūsų vyriausiajam vadui ir tiems, kurie priima tokius sprendimus. Aš net nustojau savo žodyne vartoti žodį „kontrpuolimas“, sakau „pavasario-vasaros kampanija“, nes viską lems ne vienas kontrpuolimas, ne koks nors mūšis ar visas karas, o tolesnė karo eiga“.

 

Manau, kad būtent ši pavasario ir vasaros kampanija, kuri šiek tiek nusitęs į rudenį, yra svarbus įvykis, kuris įvyks šiais metais, nes kontrpuolimas gali būti įvairus ir jam reikia rimtai ruoštis. Mes tam ruošiamės. Kai kur esame pasiruošę, kai kur nesame pasiruošę, bet dirbdami su kariuomene darome viską, kad būtume kuo geriau pasiruošę“, - apibendrino parlamentinio Nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto sekretorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(11)
(117)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: