„Prašys žaliojo koridoriaus“. Ekspertas skelbia „apokaliptinį“ Rusijos kariuomenės scenarijų  ()

Visų pirma, reikia atkirsti Krymą nuo karinių prekių tiekimo ir kariuomenės į jį perkėlimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint išlaisvinti aneksuotą Krymą, būtina smogti Krymo tiltui ir sunaikinti Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno bazę Sevastopolyje. Tai sudarys prielaidas Rusijai sėsti prie derybų stalo ir spręsti dėl pusiasalio likimo.

Tokią nuomonę interviu „Obozrevatel“ metu pareiškė karo ekspertas Oleksijus Melnykas. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Ukraina šiose derybose ieškos sau naudingų kompromisų.

Tai reiškia, aiškino ekspertas, jog būtina atkirsti Krymą nuo karinių prekių tiekimo ir kariuomenės į jį perkėlimo. Tokiu atveju, sako O. Melnykas, Kremlius bus priverstas derėtis:

„Rusija neturės išeities, išskyrus derybas su Ukraina dėl žaliojo koridoriaus suteikimo okupacinėms pajėgoms ir tai daliai civilių, kurie dėl akivaizdžių priežasčių negali likti Krymo teritorijoje, kurią kontroliuos Ukrainos vyriausybė“.

 

Jis priminė, kad Krymas nebėra neliečiama teritorija, Ukraina jį jau gali „atgauti“. Rusija ruošiasi tam, kad pusiasalį teks ginti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(2)
(111)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: