Nerealu! Skelbiama, kad Rusijos kariuomenė ruošiasi bėgti  (1)

Kol Vladimiras Putinas, kaip pranešama, lankosi okupuotose Ukrainos teritorijose, jo kariuomenė ruošiasi bėgti. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pranešė fiksuojančios ženklus, rodančius, kad rusai ruošiasi „geros valios gestui“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-18 Nerealu! Skelbiama, kad Rusijos kariuomenė ruošiasi bėgti  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietinės operatyvinės vadovybės atstovė Natalija Humeniuk teigia, kad Rusijos kariai okupuotoje Chersono dalyje ruošiasi dar vienam „geros valios gestui“. Panašu, kad jie bandys pristabdyti ukrainiečių veržimąsi, bet kažin, ar patys ten ilgai liks. Tai rodo įvairūs ženklai. Pavyzdžiui, rusai bando užminuoti visą pakrantę.

„Kairiajame krante stebime aktyvią gynybinę veiklą. Jie užsiima inžineriniu gynybos linijų išdėstymu, desantininkai bando užminuoti jiems pavojingas vietas“, – sakė Humeniuk.

Pasak Humeniuk, rusai susikrovė pavogtą turtą ir apsirūpino civiliniais drabužiais. Būtent tai buvo stebima prieš „geros valios gestą“ dešiniajame Chersono srities krante.

Tai, kaip sako dešiniajame krante esantys Chersono gyventojai, yra ženklas – jie ruošiasi kitam „gestui“. Jie susikrovė prisigrobtą turtą, ir jį išsiuntė. Jie apsirūpino civiliniais drabužiais ir dabar vykdo tokius veiksmus – tai rodo, kad ruošiasi“, – sakė Humeniuk.

 

Putinas balandžio 18 dieną atvyko į okupuotą Chersono srities pusę. Matyt, savo kelionėse Putinas atsisveikina su okupuotomis teritorijomis prieš Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimą. Kovo mėnesį Putinas lankėsi Mariupolyje ir Kryme.

(155)
(1)
(154)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: