Atskleidė apgaulę: ką bandė nuslėpti Kremlius apie Putino kelionę į Ukrainą (Video, foto)  ()

Balandžio 16 d. V. Putinas surengė dar vieną slaptą kelionę į okupuotas teritorijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-20 Atskleidė apgaulę: ką bandė nuslėpti Kremlius apie Putino kelionę į Ukrainą (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas prieš Velykas, balandžio 16 d., surengė dar vieną slaptą kelionę į okupuotas teritorijas. Informacija apie įvykusią kelionę pasirodė tik balandžio 18 d.

„Žurnalistinių tyrimų centras“, išanalizavęs Rusijos Federacijos prezidento vizito vaizdo įrašą, padarė išvadas, kad jis lankėsi „Dnipro“ okupacinės kariuomenės štabe, kuris randasi poilsio centre „Brigantina“, Sčastlivcevo gyvenvietėje Arabato nerijoje (Chersono sritis).

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Šis kompleksas priklauso Rinato Achmetovo įmonei „Metinvest“. Prieš visapusišką Rusijos kariuomenės invaziją čia ilsėjosi verslininko metalurgijos įmonių darbuotojai.

„Agentūra. Novosti“ atkreipė dėmesį į tai, kaip Kremliaus spaudos tarnyba dar kartą bandė nuslėpti dalį informacijos apie V. Putino kelionę. Jie sumontavo vaizdo įrašą iš Chersono regiono, kuriame Putinas kariškiams padovanojo ikoną.

Originaliame vaizdo įraše, kuriame užfiksuotas Rusijos prezidento ir kareivių susitikimas, V. Putinas paima ikoną ir sako: „Greitai švęsime Velykas, tiesa?“. Būtent šiuos kadrus eteryje transliavo kanalas „Rossija 1“. Tačiau Kremliaus svetainėje dalį žodžių iškirpo ir gavosi: „Dabar Velykos, tiesa?“.

 

 

OSINT analitikai apskaičiavo, kad V. Putinas nerizikavo ir nepasirodė priešakinėse linijose, kaip tai padarė Zelenskis. Jis atvyko į Sčastlivcevo gyvenvietę, esančią mažiausiai 130 km nuo artimiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų. Ukrainos raketos ten negalėtų  pasiekti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(12)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: