Prasideda pavojingas žaidimas. Macronas gali suskaldyti Vakarus - kas nutiko?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-04-21 13:39
Visi eina išskėstomis rankomis link susinaikinimo ir visi rėkia greičiau... Kas per idiotizmas. Euforijoje Ukraina nugalės Rusiją... Bet požymio, kad nugalėtų nėra. Tik viltis kuri net pačių ukrainiečių akyse temsta. Jei Kinas puls taivana rusas garantuotai ateis pas mus ir masės idiotų mato tik vieną kelią... Tegu ateina. Tai paaiškinkit kame blogis bandyt šnekėti ir ieškot kompromiso? Ar geriau sugriau viską aplink... To niekaip nesuprantu.
Benediktas 2023-04-21 13:45
Ar tu turi garantijas, kad atidavus Rusijai Dombasą ir Krymą ji nepuls vėl mūsų arba Ukrainos po kelių metų. Nešnekėk nesąmonių. Duot atsigaut, ane? Kol daugiau tankučių pasiremontuos? Kas tau duos garantijas: kinai, putinas?
donatasv 2023-04-21 14:47
Aš niekur nesakiau atiduoti krymo. Kitas reikalas eit tiesia galva į karą ir bandyt šnekėti ieškant kompromiso. Krymo ir taip kaži ar atsiims labai dvejoju, iki Maskvos Ukraina nenueis, nugalėti kaip vokietijos nepavyks. Tai lieka tik viena šnekėti ir bandyt prasimušti į nato dėl saugumo garantijų. Jei kinas išeina į karą tai nebus jokių stabdžių nekavodami duos ginklų rusams, Ukrainai sumažės iš vakarų ir ką tada? Bent jau mano požiūriu reik šnekėti su kinu bandant atkalbėti nuo karo nes kitaip situacija dar labiau komplikuosis. Jei dabar blogai tai kinui pasileidus plaukus bus n kartų blogiau. Tada ne tik krymo neteksi.
donatasv 2023-04-21 14:49
Čia eu reikia temt laiką su kinu ir kuom ilgiau ir užversti gamyklas užsakymais. Nežinau makaronas čia idomei elgesi tik neatskleidžia priežasčių.
Benediktas 2023-04-21 14:57
Kokio kompromiso? Pvz. prašau. Ir sustabdyt karo veiksmus derybų metu, kad ukrainiečiai nedarytų kontrapuolimo, o rusai pasiruoštų technikos, mobilizuotus apsimokytų?
donatasv 2023-04-21 15:51
Įstoti į nato?
Benediktas 2023-04-21 16:13
Tai, kad man atrodo patys ukrainiečiai nesutinka su tokia derybų pozicijas - prarasti dalį šalies, vardan NATO. Padarys kontrpuolimą, tada bus aiškiau visiems, kokia jėgų situacija.
immortallt 2023-04-21 16:40
Ukrainiečiams kuo toliau, tuo mažiau šansų? Balandžio mėnesio 2 savaičių deficitas, kaip planuotas 2 mėnesių. Su biudžeto deficitu iki balandžio mėnesio esamu, kad ištemptų dar metus, jiems reikia mažinti VISAS išlaidas 40%. Čia pagal oficialius maskolių skaičius. Realybė dar blogesnė. Didžiausią dalį sudaro karinės ir jėgos struktūrų išlaidos. Net jei sustabdai visas viešąsias paslaugas, pensijas ir t.t. - biudžetui amen. Kariauja su II pasaulinio karo technika, kai ukrainiečiai vis daugiau gauna modernesnės nei maskoliai kada yra turėję. Raketos baigėsi, tik pavienes leidžia. Kinai pagalbos nesuteikia ir net komercinių sutarčių dėl naftos/dujų rimtesnių nesudaro. Indai naftos pirko daug, bet atsiskaitė rupijomis, kurias nekeičia, t.y. privalo išleisti Indijoje. Kitaip sakant, išdūrė kaip reikalas. Kad Ukraina kurį laiką nevykdė kontrpuolimo, tai nereiškia, kad Ukraina prošvaisčių nemato teritorijos atsiimti. Ir būtent dabartinė vakarų pozicija dėl maskolių ir yra priežastis, kodėl kinai Taivano dar neužpuolė.
donatasv 2023-04-21 18:00
Nežinau iš kur pas tave skaičiai, bet nemačiau oficialių skaičių nieko panašaus, gal kokia prognozės čia nes tų tai prikliedejo kas antras ekspertas, jau seniai turėjo rusas keliais ateiti pas vakarus prašyti pagalbos. Rusą badu marinsi dar 10 metų ir girtas rusas tik juoksis iš tavęs. Iš kaimų pririnks avinų ir su ta sovietų technika jie ten ilgai ir nuobodžiai sėdės. Eu su ginklais sėdi šiknoje ir kuom ilgiau sėdės kinas tuo geriau mums.
Sonnerie 2023-04-21 18:44
Jo, Rusai girti, durni, technika suluzus, Putinui 5 stadijos vezys, bet kazkaip visa Europa, US, nato vis dar nesugeba su viena salim susitvarkyt jau virs metu. Svaikit toliau.