Belgorode rėžėsi kažkas monstriško: skelbiami neįtikėtini vaizdai, aplinkiniai šokiruoti (Video, foto)  ()

Sprogimas Belgorode - evakuoti gyventojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorode rėžėsi kažkas monstriško: skelbiami neįtikėtini vaizdai, aplinkiniai šokiruoti. Belgorodo gyventojai socialiniuose tinkluose publikavo daugybę šalia miesto centro esančioje gatvėje susiformavusio kraterio nuotraukų, rašoma apie sprogimą.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Balandžio 21-osios naktį Vatutino prospekto ir Gubkino gatvės sankryžoje, netoli nuo parduotuvės „Piateročka“, po neaiškios kilmės sprogimo susiformavo didžiulis krateris.

„Telegram“ kanalas „SHOT“ teigia, kad sprogimas apgadino dalį namo Šalandino gatvėje. Gyventojai buvo evakuoti. Taip pat apgadinti keli automobiliai ir parduotuvių vitrinos. Vieną iš automobilių nuo sprogimo bangos užmetė ant parduotuvės stogo.

Anot „Telegram“ kanalo „Bletgorod“, prieš sprogimą buvo jaučiama „galinga vibracija“ ir girdimas „garsus švilpimas“. Tuo metu Charkivo srityje buvo paskelbtas oro pavojaus signalas.

 

Kiti visuomeniniai kanalai rašė, kad prieš sprogimą nebuvo girdėti jokių garsų. Vatutino prospekto ir Gubkin gatvės sankryža yra netoli miesto centro, 4 km nuo stoties. Belgorodo srities gubernatorius Gladkovas tvirtina, kad per sprogimą niekas nenukentėjo.

Gyventojų teigimu, milžiniškas krateris  galėjo atsirasti nukritus raketai, kurią įsibrovėliai bandė paleisti Charkivo srityje, arba dėl gerai žinomo Rusijos kariuomenės neatsargumo. Kiek vėliau pasklido naujienos, kad būtent patys rusai savo miestą ir apšaudė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: