„Juokai baigėsi. 230 tankų ir 1500 kitų šarvuočių“. Prigožiną ištiko panika, reikalauja skubiai baigti „SVO“  (0)

Po „Ramšteino“ susitikimo „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas dar kartą paragino Kremlių užbaigti „specialiąją operaciją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas primygtinai ragino Kremlių užbaigti karą prieš Ukrainą, kol Rusija nepatyrė galutinio ir triuškinančio pralaimėjimo. Apie tai jis pakartotinai pareiškė po dar vieno Ukrainos sąjungininkų „Ramšteino“ susitikimo.

Prigožinas pareiškimą paviešino savo „Telegram“ kanale, pranešė Dialogue.UA.

„Vakarai perdavė 230 tankų ir 1 500 kitų šarvuočių. To taip pat pakanka rimtoms atsakomosioms priemonėms užtikrinti“, - sakė Prigožinas. Jis įsitikinęs, kad tiekimai tik didės, o tai Rusijai nieko gero nežada.

Jis taip pat sunerimo dėl pareiškimų, kad Ukraina taps NATO nare.

Dėl šių faktų „Putino virėjas“ ragina Maskvą skubiai užbaigti karą ir įsitvirtinti teritorijose, kurias jau pavyko užgrobti.

„Juokai baigėsi. Turime ne tik įsitvirtinti, bet ir įsitvirtinti taip, kad galėtum išplėšti tik su priešininko nagais“, - sakė „Wagner“ vadovas.

 

Pažymėtina, kad savo kalboje jis taip pat suabejojo V. Putino adekvatumu ir kompetencija. Prigožinas tai padarė užslėptai, palygindamas Rusijos diktatorių su 1941 m. Stalinu.

Pažymėtina, kad praėjusią savaitę „Wagner“ lyderis pirmą kartą paragino Maskvą pažaboti „SVO“ ir „šantažą“ dėl užgrobtų teritorijų, nes Rusijai gresia karinis pralaimėjimas. Kartu jis patarė Rusijos valdžiai paskelbti „specialiosios operacijos“ tikslus įvykdytais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(22)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: