„Jie apsimeta debilais. Liko tik 10 dienų!“. Prigožinas skelbia pavojų (Audio)  ()

„Putino virėjas“ Jevgenijus Prigožinas tikisi didelio Ukrainos kontratakos puolimo jau po 10 dienų ir yra dėl to sunerimęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas įrašė vaizdo kreipimąsi, kuriame užsimena apie būsimą Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimą. Jis įsitikinęs, kad Kijevas bando apgauti ir suklaidinti Rusiją.

Garso įrašas buvo paskelbtas balandžio 21 d. vakare „Putino virėjo“ kanale „Telegram“, pranešė Dialogue.UA.

Jis skundėsi, kad Ukrainos pusė „nuolat agituoja“ Rusiją pasakojimais, kad tuoj prasidės kontrpuolimas. Prigožinas įsitikinęs, kad ukrainiečiai tokiu būdu bando suklaidinti rusus, kad šie prarastų budrumą.

„Jie apsimeta debilais, kad mes nebereaguotume į jų pareiškimus (dėl kontrpuolimo – red.). Šiandien kontrpuolimas neprasideda dėl aiškių priežasčių – tai monstriški tešlynai... Net pikapai negali tinkamai pravažiuoti per laukus, ką jau kalbėti apie „Ural“ sunkvežimius, sunkiąją techniką. Kad viskas išdžiūtų reikia dar 10 dienų“, - sakė „Wagner“ lyderis.

„Faktas, kad jie (Ukrainos gynybos pajėgos – red.) užpuls. Ir todėl turime būti pasirengę dešimteriopai. Kad nepasikartotų, kaip 41-aisiais, kai žiaukčiojome ir pranešinėjome Stalinui, kad „viskas gerai, yra sutartis su Vokietija“. Jokios sutarties nėra ir nebus. Jie ateis ir bandys mus sudraskyti! O mes turime išsilaikyti! Mama neateis, mama mirusi! Taigi dabar kaip našlaičių prieglaudoje – patys sau vieni!“ - pareiškė Prigožinas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: