[ŽT] Netikėtai įvyko kruvinos skerdynės tarp Rusijos armijos ir „Wagner“ smogikų  ()

Anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo, Rusijos kariai ir „vagneriečiai“ ima kaltinti vieni kitus dėl nuostolių mūšio lauke.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Luhansko srityje Rusijos kariškiai ir „Wagner“ nariai surengė susišaudymą, dėl kurio žuvo karių iš abiejų pusių. Apie tai 2023 m. balandžio 23 d. vakariniame pranešime pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

Ukrainos generalinio štabo teigimu, Rusijos Federacijos reguliariosios armijos ir „vagneriečių“ atstovai vis dažniau bando surasti atsakingus už jų nuostolius mūšio lauke. Viename iš naujausių konfliktų jie surengė susirėmimą Stanicos Luhanskos kaime, Luhansko srityje.

 

„Neturėdami reikšmingų laimėjimų mūšio lauke, Rusijos kariai ir „Wagner“ atstovai vis dažniau bando surasti už tai atsakingus asmenis. Atsakomybė už savo taktinius apsiskaičiavimus ir nuostolius perkeliama vieni kitiems“, – sakė Ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(1)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()