„Yra vienintelis atvejis, kada Putinas gali sustabdyti specoperaciją. Tada prasidės karas“  ()

Putinas „specialiosios karinės operacijos“ taip ir nenutrauks, nes karas jau nuėjo per toli, mano politikos ekspertas Dmitrijus Vasiljevas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nors mūsų informacinėje erdvėje yra nemažai rusų, kurie gana aktyviai veikia, tačiau yra ir vietinių Ukrainos ekspertų, kurie teigia, kad tai įmanoma, grubiai tariant gegužės 9 d. Aš tuo netikiu. Netikiu, kad Putinas tiesiog taip sustabdys „specoperaciją“. Mes nuėjome per toli. Be to, manau, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos to neleis, nes bus rimtų kontrpuolimų ir rusams teks bėgti. Aš tikiu, kad jie gali padaryti geros valios gestą, kad persigrupuotų, ir išlaisvinti tam tikras mūsų teritorijos dalis - pavyzdžiui, Zaporižios sritį ar Chersoną. Išvestų kariuomenę į Mariupolį ir į Krymą, įsikastų ir stengtųsi išlaikyti bent dalį teritorijos“, – interviu TSN.ua sakė Dmitrijus Vasiljevas.

Vasiljevas pridūrė, kad Putinas gali pasakyti, kad „specoperacija“ baigėsi, o dabar vyks karas. Ir turbūt užmaskuotą pranešimą apie visuotinę mobilizaciją.

 

„Nes dabar kiekvienas gali bet kada gauti šaukimą. Bet tai nereiškia, kad visi bus mobilizuoti. Tačiau iš tikrųjų tokia galimybė pagal šį įstatymą egzistuoja. Todėl manau, kad jis gali pasakyti, kad „specoperacija“ baigiasi ir prasideda karas “, - pabrėžė Vasiljevas.

(17)
(2)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: