„Jie tiesiog pamišę! De@#@# puls idiotus!“. Rusijoje artėja labai įdomūs įvykiai (Video)  (1)

Dėl karinių nesėkmių Rusijos „Z-patriotų“ gretose paaštrėjo konfliktai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo Rusijos Federacijoje gerbėjai, supratę, kad pergalė Ukrainoje jiems nešviečia, ėmė pjautis tarpusavyje. Situacija tampa nekontroliuojama.

Apie kilusį chaosą  laidoje atvirai kalbėjo du Rusijos propagandistai - Julija Vitiazeva ir Armenas Gasparianas.

Įvyko akivaizdus skilimas tarp dviejų grupių  taip vadinamosios „karo partijos“. Iš vienos pusės -  Kremliui lojalūs veidai. Tai profesionalūs propagandistai, tarp kurių, be kita ko, yra Vitiazeva ir Gasparianas. Kitoje „barikadų“ pusėje – radikalūs „Z-patriotai“, kritikuojantys valdžią dėl pralaimėjimo Ukrainoje. Vienas ryškiausių šios grupuotės atstovų – karo nusikaltėlis Igoris Girkinas.

Apskritai su gilia nuoskauda žiūriu į tai, kas su mumis vyksta. Kai baigsis spec. operacija, jie plieks vienas kitą, jie yra tam pasiruošę! Monarchistai patriotai, de@#@# puls idiotus! Jie tiesiog pamišę“, – skundėsi Gasparianas.

Jis pažymi, kad skandalai „Z-patriotų“ gretose įsiplieskia nuolat: dėl atvirai nacistinio rusų karo dainininko Šamano klipo, dėl oro bombų kritimo ant Belgorodo.

 

 „Su šia bomba tai apskritai nekas... Žmonės skambina ir sako: „O jeigu ji atsitrenktų į gyvenamąjį namą? Kas tada? Labai sunku nuspėti, kas tada nutiktų? Esame siaubingoje fazėje, nes yra visos priežastys kovai“, – sakė propagandistas.

Jie taip pat aptarė savo kolegos Vladleno Tatarskio likvidavimą eteryje. Vitiazeva skundėsi nuolat sulaukianti žinučių, kad jos taip pat laukia sprogstama statulėlė. Ji labai bijo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: