Kremlius paskelbė, kodėl Rusija lieka absoliučiai viena, tik su Kirgizija  ()

Šalyje viešės tik Kirgizijos prezidentas Sadyras Japarovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užsienio lyderiai neatvyks į Rusiją gegužės 9-osios proga, neva dėl to, kad Maskva neišsiuntė kvietimų. Tariamai dėl to, kad šiais metais „data nėra apvali“.

Atitinkamą pareiškimą balandžio 24 d. padarė Rusijos Federacijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas. Internautai išjuokė Peskovą, teigdami, kad iš tikrųjų priežastis yra kita.

Šiais metais jokių specialių kvietimų nėra[užsienio lyderiams]. Data nėra apvali", – sakė diktatoriaus Vladimiro Putino atstovas.

Jis suskubo „nudžiuginti“ rusus tuo, kad gegužės 9 dieną šalyje viešės Kirgizijos prezidentas Sadyras Japarovas. Bet, kaip paaiškėjo, net ir jis atvyks ne specialiai, o tiesiog „užtruks“ po pagrindinio vizito.

„Žinoma, būdamas čia su vizitu, jis nusprendė pasilikti ir pasidalyti su mumis švente ir džiaugsmu“, – sakė Peskovas.

Pasak žiniasklaidos, paradas Sankt Peterburge greičiausiai vyks be aviacijos. Galbūt Maskvoje nebus ir lėktuvų bei sraigtasparnių. 2022 metais Rusijos parado oro dalis buvo atšaukta dėl oro sąlygų.

 

Internete juokaujama, kad Rusija ignoruojama kaip šalis agresorė, o karinės technikos paradui beliko mažai.

„Ką?! Net ir iš Zimbabvės nebus?“, „Dveji metai prasto oro, dveji metai visiškai niekur“, „Aviacija bus, bet ne rusiška“, „Jau ir paradui neliko technikos“,  – rašo „Twitter“ ir „Telegram“ vartotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: