[ŽT] N-18! ĮSPĖJIMAS! Tik stiprių nervų žiūrovams! Nufilmuota žiauri okupanto mirtis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-04-26 16:07
Galėtumėte ir nedėti tokių video, tiesiog psichologiškai žudo ne tai kad orka nudėjo, bet tai kad dar gyvas su visais viduriais
Kyborg 2023-04-26 20:12
O kas verčia žiūrėt? Kita vertus karas yra žiaurus dalykas ir gal kaip tik vakarų pasauliui reiktų dažniau rodyt realius, neužblurintus vaizdus, kad suvoktų kas iš tiesų vyksta Ukrainoje? Vakarų pasaulis deja labai jau lėtai nusiiminėja rožinius akinius, nes tai vyksta "kažkur toli" ir jie nemato realių karo baisumų.
kionig 2023-04-26 22:26
O kai pjaunama galva beginkliui tai nežudo psichologiškai? Tokia deja realybė kare. Šitam nelaimeliui nepavyko numirti už xuilo akimirksniu, turėjo gerą minutę pasikankinti atvirais viduriais. Bet čia palyginus lašas jūroje, kai buvo pilnas pastatas vaikų ir moterų subombarduotas.. Tai žinai, kaip čia pasakius, ar čia žiauriau, ar ten.. Nes ten nematei krūvos vaikų išsprogdintų, kuriuos po to užkasė ir nugriuvė Mariupolio dramos teatrą ir užliejo betonu, kad su yrančiais kūnais nereikėtų vargti. P. S. Man tai šiaip keista, kad tie nelaimėliai putkos vergai ir taip jau vegetuoja/miršta, kad juos dažnai aptinka gulinčius šiaip laukuose..
Kirtiklis 2023-04-27 14:04
1. Galu būti girti/apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. 2. Nuo prasto tiekimo, visiško maisto trūkumo, vandens, tiesiog neturi tiek energijos, tai ir guli, laukia galo. 3. Tiesiog čmobikai - menko intelekto, nesusigaudo kas vyksta. 4. Visi atsakymai teisingi yra.