„Žiūri kaip į idiotą. Šalia sėdėjo kažkoks valstietis“. Kas nutiko per Putino susitikimą su generolais  ()

Piontkovskis atkreipia dėmesį į tai, kad aplinkiniai elgiasi su V. Putinu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-29 „Žiūri kaip į idiotą. Šalia sėdėjo kažkoks valstietis“. Kas nutiko per Putino susitikimą su generolais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne taip seniai V. Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad Rusijos prezidentas neturi dublerių ir bunkerio. Tai atrodo, švelniai tariant, neįtikinamai, nes kartas nuo karto tarp įvairių „Putinų“ pastebimi reikšmingi skirtumai tiek fiziologijoje, tiek elgesyje. Tačiau, kaip pastebėjo Rusijos opozicijos politologas Andrejus Piontkovskis, priklausomai nuo to, ar Putinas tikras, ar ne, skiriasi ir diktatoriaus pavaldinių elgesys.

Tai ekspertas sakė interviu su Anastasija Noricina „24 kanalui“, kurio įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Andrejus Piontkovskis“.

„Pavaldiniai labai nepagarbiai elgėsi per paskutinį susitikimą, kuriame V. Putinas kariškiams įteikė ikoną“, - sakė ekspertas. – „Jie tiesiog žiūrėjo į jį kaip į idiotą. Ir dar viena labai svarbi aplinkybė: koks buvo to susitikimo tikslas? Prie jo priėjo didžiulis vyrukas, tapsėdamas batais ir prisistatė: „Generolas pulkininkas Lapinas, linkiu sveikatos“. Šalia jo sėdėjo kažkoks valstietis dryžuotais marškinėliais. Putinas beveik pavaldžiai pasakojo: - „Štai generolas Teplinskis, jis ilgą laiką praleido fronte ir dabar pateiks įdomų pranešimą“.

 

Tai buvo generolų suorganizuotas šou, kad koks nors Putino antrininkas patvirtintų, jog Teplinskis ir Lapinas buvo geri vyrukai – jie nebuvo sušaudyti ar išleisti į pensiją, aiškino Piontkovskis. Tuomet ekspertas pakartojo, kad su antrininkais paprastai visi elgiasi nepagarbiai.

„Jau ir patys generolai manipuliuoja Putinu, priversdami kai kuriuos dublerius parodyti savo paramą Lapinui ir Teplinskiui. Prasti pas juos reikalai“, - padarė išvadą politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(3)
(60)

Komentarai ()