„Rusija yra ant katastrofos slenksčio“. Prigožinas iškėlė ultimatumą Kremliui (Video)  ()

Prigožinas paskelbė ultimatumą Rusijos gynybos ministerijai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-30 „Rusija yra ant katastrofos slenksčio“. Prigožinas iškėlė ultimatumą Kremliui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Wagner“ vadovo, jei jo kovotojai negaus amunicijos, jis duos įsakymą trauktis. Pasakyta, kad ultimatumas baigėsi balandžio 28 d.

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas pagrasino įsakyti samdiniams atsitraukti iš Bachmuto, jei šie negaus šaudmenų. Apie tai balandžio 29 d. pranešė Rusijos leidinys „Važnyje istoriji“.

Prigožinas, duodamas interviu propagandiniam „Telegram“ kanalui „War Gonzo“, sakė, kad parašė laišką gynybos ministrui Sergejui Šoigu, kuriame teigė, jog jei „Wagner“ negaus šaudmenų, bus duotas įsakymas trauktis. Ir todėl „visa kita žlugs“. Leidinys pažymi, kad samdinių lyderis ultimatumą pateikė iki balandžio 28 d., tai yra jis jau praėjo.

Jevgenijus Prigožinas savo ultimatumą aiškino tuo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataka prasidės iki gegužės 15 d., todėl amunicijos trūkumas gali sukelti katastrofiškų pasekmių Rusijos Federacijai. Be to, jis pažymi, kad „Wagner“ baigiasi“, todėl jų gali neilgai trukus nebelikti.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: