Ukrainos generolas skelbia karinę užduotį Nr.1: „Tai bus ledinis netikėtumas priešui“  ()

Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms Krivonosas skyrė užduotį Nr. 1.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas majoras Sergejus Krivonosas pareiškė, kad Ukraina vykdys masinius smūgius prieš karinius objektus Rusijos teritorijoje.

Ukrainos karininkas Sergejus Krivonosas teigia, kad naikinti karinius objektus priešo teritorijoje yra ne tik įmanoma, bet ir būtina, nes tai padės priartėti prie Ukrainos pergalės. Generolas majoras taip pat pabrėžė, kad smūgiai Raudonojoje aikštėje neturi jokio praktinio tikslo, todėl net neverta naudoti bepiločių lėktuvų; kur kas geriau būtų smogti karinėms gamykloms ar amunicijos sandėliams.

Krivonoso interviu „Kurbanovo LIVE“ kanalui galima peržiūrėti „YouTube“.

Patyręs Ukrainos žvalgybos karininkas, paklaustas, ar Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogs Rusijai, atsakė taip: „Pradėsime nuo karinių taikinių. Pirmiausia mes ne tiesiog smogsim, mes nuolat atliksime smūgius kariniams objektams Rusijos teritorijoje. Ir jūs turite suprasti, kad tai mums yra užduotis Nr. 1, nes kaip geriau perpjauti plonas Rusijos Federacijos karinės sferos gyslas, negu nuolat bandyti smogti kumščiu į kaktą“.

„Dirbkime subtiliau, ir jeigu mes išvesime iš rikiuotės Rusijos Federacijos gynybinį-pramoninį kompleksą, jo kariuomenės perdislokavimo, kariuomenės aprūpinimo, kariuomenės dislokavimo pajėgumus, tai duos didesnį efektą negu frontalinės atakos fronto linijoje, nes tai yra užduotis Nr. 1“, - pridūrė Krivonosas, užsimindamas, kad netrukus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiai Rusijai taps dažnesni.

 

Ukrainos kariškis pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi pakankamai tinkamo nuotolio bepiločių orlaivių, kad galėtų smogti kariniams taikiniams Rusijos teritorijoje: „Turime įvairių lygių pasiekimų, nesipuikuosiu, kaip mėgsta daryti mūsų ministrai ir kiti vadovai, kad pasakyčiau, kokie dronai, kokio nuotolio ir kaip skraidys. Tegul tai priešui būna ledinis netikėtumo lietus, kai tai įvyks“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(4)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: