Skelbiama žiauri tiesa apie rusus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-05-02 21:43
- Tokie teiginiai man primena bobutę, kuri protestavo prieš hadronų greitintuvo statybas ES, nes jis gali sukurti juodąją skylę, kuri praris žemę. - Tai grynai emocijomis ir neapykanta rusams grįsti teiginiai. Galiu drąsiai teigti, jog tas kas ateina iš neapykantos ir destrukcijos, yra iš prigimties klaidinga. - Deja tas negatyvus propagandinis purvas ksverbiasi į žmonių smegenis ir trukdo kurti gražesnį pasaulį. - Purvasklaida yra antras po Rusijos žmonijos priešas.
donatasv 2023-05-03 07:20
Kas čia per kliedesiais paremta teorija? Černobylio elektrinę susprogdino rusas nes norėjo apderkti Ukrainą? Kitas elektrines puola tam, kad apderkti kaimyną? Iš kur traukiat tokią nesąmonę? Černobylio sprogimas buvo nelaimingas atsitikimas, dabartinis atominių užgrobimas labiau atgrasymo veiksmas kare, o ne kažkoks teroristinis aktas, kad užterštų viską aplink. To siekiant tiesiog apšaudyti raketomis galėtų... Jau išvis šūdą spausdint pradėjote.
cave_dweller 2023-05-03 11:50
Skaitykite tarp eilučių. Pagrindinė mintis ta, kad rusai nemoka tvarkytis pas save (tai liečia technologijas, ekonomiką, socialines sferas ir t.t.), bet bando daryti "tvarką" kitose šalyse. Nieko keisto, kad šūde gyvendami, eksportuoja šūdą įvyniotą į ruski mir popieriuką. Sakote, kad tai emocijomis ir neapykanta rusams grįsti teiginiai. Manote, kad jie nusipelno kitokių emocijų?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-03 11:51
Manau, kad žmogus adekvatus tada, kai jis to tikslo siekia, o ne "ei žiūrėkit, čia toks mūsų tikslas - padarykit tai kas nors už mane" Blogai tai blogai, bet negali vien tik sėdėt ir baksnoti pirštais - turi imtis veiksmų. Manau, kad užsitęsusi emocija yra šūdų krūva
donatasv 2023-05-03 12:14
Mhm pritemt gali prie ko nori straipsnis apie atominias elektrines.
cave_dweller 2023-05-03 13:58
Yra, bet tai nekeičia fakto, kad tokios emocijos yra ir jos yra pelnytos. Juolab, kad rusai vis pasistengia, kad tokios emocijos jų atžvilgiu ir išliktų. Perfrazuojant sena posakį "gerai ten, kur rusų nėra".
cave_dweller 2023-05-03 14:36
Tai kad net temti nieko nereikia, rusai patys ant savęs puikiai užsitempia Straipsnis ne apie AE, o apie "ruski mir" ir jo vertybes. AE pasitelkiamos kaip pavyzdžiai, puikiai parodantys koks tas rusų pasaulis yra susmirdęs. Černobilio AE nelaimę sukėlė žmogiškasis faktorius, kai nepaisant saugumo taisyklių ir instrukcijų buvo vykdomi eksperimentai su įranga ir jos galimybių riba. Toks dzin į taisykles buvo ir yra vyraujantis tarp rusų ir yra neatsiejama "ruskij mir" dalis. Plius visas tas šou su informacijos slėpimu ir vakarų kaltinimas, kad iš mažo "pirst" katastrofą bando padaryti, nors to "pirst" pasekmes jaučia ne tik "apsišikusi" šalis (turiu galvoje ne Ukrainą, o TSRS). Iš Zaparožės AE rusai apšaudo kitapus Dniepro, Ukrainos kontroliuojamoje teritorijoje esančius miestus, civilinę infrastruktūra ir gyvenamuosius rajonus. Tai daro žinodami, kad ukrainiečiai neatsišaudys atgal ir jų nesustabdys. Ar tai ne terorizmas?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-03 19:44
Manau, kad rusas nėra kaltas dėl to, kad jis gimė Rusijoje ir tapo rusu "by default". Tu negali teisti žmogaus už tai, ką padarė jo tautiečiai, negali jo teisti dėl jo tautos kultūros. Ir jeigu tu suvoki kokia ydinga yra ta kultūra ir randi laiko bei energijos tos kultūros niekinimui užuot išnaudojęs tą laiką tai kultūrai keisti, esi kaltas 2x negu kaltas tos kultūros vaisius! (nu kažkaip taip) Viskas kas esi, tas protas, tas genialumas - didžiąja dalimi tai yra palikimas tų, kurie gyveno iki tavęs. Tam pirmykščiam žmogui, išradusiam žemdirbystę, prireikė ištisų tūkstantmečių, kad išrastų (sukurtų) ratą. Ne tas pats žmogus ir ne jo vaikai ar anūkai - pasikeitė ištisos kartos žmonių, kad būtų sukurta tai, kas šiandien mums atrodo tiesiog primityvu. Bet primityvu tik dėl to, kad tai paveldėjom! Taip pat ir su tuo rusu: daug dalykų jie paveldėjo, kai kurių buvo išmokyti per TV-smegenų plovimo programą, kai ko išmoko kasdien vartodami alkoholį, o kai ko neturėdami kito pasirinkimo.
cave_dweller 2023-05-04 08:55
Giliai knisi, nepagaunu tavo minčių sekos Rusas nėra kaltas, kad gimė Rusijoje, bet rusas yra kaltas dėl savo veiksmų, dėl agresijos prieš kaimynus, dėl nuolatinio noro įkasti tiems kurie gyvena geriau ir laisviau nei pats rusas kadanors gyvens. Rusas kaltas dėl agresijos rėmimo, dėl savo neveiksnumo ir abejingumo (matai jis politika nesidomi). Tokie kaip Stalinas ar Putinas iš niekur neatsiranda, jie turi visuomenės palaikymą ir yra tos visuomenės atspindys.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-04 19:58
Na jei konkretus rusas, tai gal ir kaltas. Bet bendruoju atžvilgiu rusas rusui nelygu. Aš apskritai naudočiau sąvoką "homo sapiens", tai tada tai liestų visus. Pakrypau šia linkme būtent todėl, kad šiame forume ir apskritai t.lt straipsniuose jau yra toks nusistatymas, kad jei rusas, tai turi būti miręs. Čia nuolat šlovinama mirtis, rodoma kaip ukrainiečiai numetinėja granatas ant rusų ir pristatoma tai kaip kokia "zjbs" akimirka. Man asmeniškai tai yra šlykštu - čia yra žudomi žmonės ir čia nėra kuo didžiuotis. Gal būt dalis jų to ir nusipelnė, bet žinau tiksliai ne visi jie ten savo noru. Ir mes nežinom kuris ten kuris, tai imama "by default", kad visi vienodi. Viena įmonė Kaune padarė akciją - pasiūlė savo paslaugas ukrainiečiams nemokamai. Atėjo mergina, nagai "metriniai", visa nušpakliuota... - nu fyfa. Išeidama su panieka ir pasityčiojimu pasakė: dabar suprantu kodėl jūs mus remiate - jūs dar blogiau už msu gyvenat. Nu tai ką dabar galvoti, kad visi ukrainiečiai tokie "dėkingi"?