„Niekada nenustoju stebėtis, koks jis kvailas“. Neįtikėtina, ką atskleidė buvęs DLR vadas (Video)  ()

Teroristas Pavlas Gubarevas pripažino, kad Chersono okupacijos pradžioje jo žmona asmeniškai ėmėsi represijų prieš proukrainietiškus aktyvistus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ji organizavo žmonių grobimą ir žudynes okupuotame mieste.

Taip teigiama žurnalisto Deniso Kazanskio paskelbtame interviu.

„2022 metų kovą Chersone ukrainiečiai ėjo į mitingus ir sakė: „Eikite šalin, okupantai!“

Anot jo, į Chersoną atvyko „čekistų operatyvinė grupė“ iš Donecko, tačiau mitingų nesustabdė. Tada K. Gubareva asmeniškai ėmėsi represijų organizavimo. Socialiniuose tinkluose ji ieškojo pagrindinių aktyvistų Chersone ir Kachovkoje, paskui juos „perdavė čekistams“.

„Jie daugiausia veikė Chersone. Ji atrado šį tinklą, tada atėjo į Vidaus reikalų ministeriją, palygino jį su Vidaus reikalų ministerijos duomenų baze, rado adresus, atsispausdino, paėmė šį sąrašą, nuėjo pas DLR lauko vadą Valentyną Motuzenko, tai bataliono „Kalmius“ įkūrėjas, dabar sėdi už plėšikavimą: „Duok man berniukus, turime suimti“. Ir ji juos supakavo. Kalėjimo neužteko – iškasė duobę. Gražiai, aiškiai. Ir mitingai sustojo“, – pasakojo P. Gubarevas.

;

 

D. Kazanskis pabrėžė, kad išdavikas iš tikrųjų pats savo žmonai parašė prašymą į Hagą.

„Niekada nenustoju stebėtis, koks kvailys yra Paša Gubarevas. Čia medžiaga kalėti iki gyvos galvos“, – vaizdo įrašą komentavo žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai ()