„Dirbo visa grupė, viskas padaryta labai kruopščiai“ - Girkinas skelbia, kas organizavo rezonansinę žmogžudystę Rusijoje  ()

Girkinas pažymėjo keistą sutapimą Rusijos karo apžvalgininko, propagandisto Vladleno Tatarskio nužudymo istorijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-02 „Dirbo visa grupė, viskas padaryta labai kruopščiai“ - Girkinas skelbia, kas organizavo rezonansinę žmogžudystę Rusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Donecko separatistų vadas, buvęs Rusijos FSB karininkas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas užsiminė, kad Rusijos specialiosios tarnybos gali būti susijusios su rezonansiniu propagandisto Vladleno Tatarskio nužudymu.

Anot Girkino, Tatarskio nužudymo dieną daug kur Sankt Peterburge buvo išjungtos vaizdo stebėjimo kameros, todėl neįmanoma nustatyti, kur tiksliai kaltinamoji Darija Trepova gavo statulėlę ir kas ją jai perdavė.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis atkreipė dėmesį į tą Girkino pasisakymą ir savo „Telegram“ kanale paskelbė vaizdo įrašo ištrauką:

 

Girkinas pažymėjo, kad pogrindiniai Ukrainos kovotojai kamerų Sankt Peterburge neišjungė. „Todėl kažkas kitas jas išjungė. Tas, kas turėjo tokią galimybę“, - sakė Strelkovas. Jis užsiminė, kad Tatarskio nužudymas buvo akivaizdžiai kruopščiai suplanuotas ir su juo galėjo būti susijusios Rusijos slaptosios tarnybos.

(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: