„Nebesuprantu, kas vyksta“. Kasparovas labai nustebęs, ką daro JAV  ()

„Sąmokslo teorija man gali pasirodyti dėka mano gimimo sovietiniame laikotarpyje, tačiau skelbiamos istorijos apie tai, kad JAV blokuoja ir lėtai gamina ginklus, su kuriais Ukraina turi laimėti, reikalauja paaiškinimo. Ar J. Bideno komanda tikisi atidėti Ukrainos pergalę iki 2024-ųjų rinkimų metų?“, - klausia Garis Kasparovas, šachmatų didmeistris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vis labiau nerandu paaiškinimų. Netgi tipiškas tokių funkcionierių kaip J. Sullivanas ir W. Burnsas bailumas ir cinizmas, kuriuo V. Putinas taip ilgai rėmėsi, jau turėjo būti paneigtas akivaizdžios Ukrainos pergalės naudos. Ir visgi.

Analitikams ir pačios Amerikos kariuomenei jau metai kaip aišku, kad Ukraina gali laimėti, ir ko tam reikia, ir tai yra gyvybiškai svarbu JAV saugumui. Buvo iššaukti V. Putino blefai, ištrinta keliolika netikrų raudonų linijų. Tačiau vis dar nėra F-16 ar ATACM.

Tikiuosi, kad žemiausias politinių apskaičiavimų rodiklis – rinkimų laikas – rodys nenorą aukoti ukrainiečių gyvybes Rusijos teroristinei valstybei. Bereikalingas delsimas jau išdavė ukrainiečių drąsą už siaubingą kainą.

 

Dar kartą raginu J. Bideno administraciją ir patį J. Bideną aiškiai pasakyti, kad JAV tikslas yra visiška Ukrainos pergalė. Ir jos rėmimas, suteikiant tai, ko reikia jai dabar. Ten miršta nekalti žmonės“, - rašė Garis Kasparovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(6)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: