„Tiksliai žinau, kada globaliai baigsis karas tarp Ukrainos ir Rusijos.“ Pulkininkas skelbia galingą žinią  (1)

Atsargos pulkininkas ir karo ekspertas P. Černikas prognozuoja, kada Ukraina galės atsikvėpti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dalyvaudamas projekte „Orestokratija“, P. Černikas kalbėjo apie numatomą puolimą prieš Rusijos Federaciją, karo posūkį ir Ukrainos pergalės kontūrus.

Paklaustas, kokia tikimybė, kad karas baigsis derybomis, ir kokiomis aplinkybėmis staiga galėtų būti pradėta kalbėti apie sienų demarkacinę liniją buvusią iki vasario 24 d., Petro Černichas atsako, kad „nežinau, kada baigsis šis konkretus karo etapas, bet tiksliai žinau, kada karas baigsis globaliai tarp mūsų: jis baigsis penkiomis aplinkybėmis:

  • pirma, Rusijos Federacija suskils į 25 ar 30 valstybių;
  • antra, iš jų bus atimti branduoliniai ginklai;
  • trečia, naujas darinys, kurio pagrindas bus kokia nors Maskvos respublika, tarkime, 1471 m. sienos, bus visiškai atkirstas nuo Sibiro išteklių;
  • ketvirta, Ukraina įstos į NATO arba, dar geriau, sudarys tiesioginį karinį aljansą su JAV; tokį aljansą turi 18 pasaulio valstybių;
  • penkta, rusai patirs visapusišką ideologinį apsivalymą nuo didybės.“

Kai šie penki veiksniai susilies į vieną centrą, tada Ukraina iš tiesų atsikvėps. Jau dabar gali įvykti geopolitinis stebuklas, viskas grįš prie 1991 m. sienų ir ukrainiečiai ras kokią nors unikalią formą sugyventi su Rusija. Bet jei šie 5 veiksniai nesusidės, net jei Garis Kasparovas taps Rusijos Federacijos prezidentu, bet išliks nuosekli konsoliduota politinė Rusijos federacija, išliks branduolinis ginklas ir ištekliai, tai po 5-10-20-30 metų jie vėl bus tokie, kokie yra dabar, o mūsų anūkai bus pasmerkti su jais kovoti, teigia Černikas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(8)
(99)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: