Rusijoje prasideda panika: skelbiama apie „dronų spiečių“ atakas (Video)  ()

Kremliaus propaganda pradėjo kaltinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas naudojant „dronų spiečiaus“ taktiką smogiant Rusijos Federacijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu dažnėja nežinomų bepiločių orlaivių atakos Rusijos Federacijos teritorijoje. Praėjusią parą buvo užpultas Kremlius, RF ginkluotųjų pajėgų aerodromas Briansko srityje, taip pat naftos saugykla Tamanėje, Krasnodaro krašte.  

;

Rusijos propagandos žiniasklaida dėl to kaltina Ukrainos kariuomenę. Kremliaus kontroliuojamas šaltinis „Mash“ tikina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos tariamai pradėjo naudoti „dronų spiečių“ taktiką.

Pagal rusišką versiją, „spiečius“ susideda iš 5 orlaivių, prikimštų sprogmenų ir metalinių rutulių. „Paskutinėms atakoms prieš Briansko oro uostą ir naftos bazę Tamanėje Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudojo „bepiločių orlaivių spiečiaus“ taktiką“, – rašo šaltinis.

Vienas iš 5 bepiločių orlaivių įsiveržė į RF ginkluotųjų pajėgų karinį aerodromą Briansko srityje, apgadindamas okupantų karinius transporto lėktuvus. Tamanėje esančią naftos saugyklą, anot rusų, tariamai atakavo 15 bepiločių orlaivių iš karto, du iš jų prasibrovė per Rusijos oro gynybą ir pasiekė savo tikslą – buvo susprogdintas bakas su mazutu ir apgadintos naftos statinės.

 

Atkreipkite dėmesį, kad Ukrainos pusė neprisiima atsakomybės už Rusijos okupantų problemas su bepiločiais orlaiviais. Rusai kol kas nesugebėjo pateikti jokių įrodymų, jog Ukraina prisidėjo prie incidentų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(2)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: