[ŽT] Karys paaiškino, kodėl per karą okupantai nesunaikino nė vieno HIMARS (Video)  ()

„Nuo karo pradžios nebuvo sunaikinta nė viena HIMARS sistema.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HIMARS raketų paleidimo įrenginiai yra saugomi kariniuose objektuose, kurie nebijo net branduolinių smūgių. Tai teigiama Krašto apsaugos ministerijos paskelbtame vaizdo įraše. Kariškių teigimu, įsibrovėliai dar nesunaikino nė vieno įrenginio.

Vaizdo įraše ukrainiečių karys kreipiasi į užpuolikus rusiškai: „Rusų kareivi! Mano vardas kapitonas Himarsas. Ir aš laikausi savo žodžio. Netaikau į tų sektorių vietas, iš kurių gaunu šarvuočių ir amunicijos sandėlių koordinates“.

Kariškis pabrėžia, kad Rusijos vadovybė apgaudinėja savo karius, įtikindama juos, kad „HIMARSų beveik neliko“. Jis iš vidaus aprodė vieną karinį objektą, kuriame saugoma technika.

Tai kariniai objektai, pastatyti dar Sovietų Sąjungoje. Jie nebijo net branduolinių smūgių. Nuo karo pradžios nebuvo sunaikinta nė viena HIMARS sistema“, – sakė kariškis.

„Rusų kareivi, siųsk man taikinių koordinates, tada mirtis tau nenukris iš dangaus“, – į užpuolikus kreipėsi ukrainiečių gynėjas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: