Feiginas 100% tikras, kas smogė į Kremlių: „Jau sakiau, kad taip bus. Niekas kitas neturi tokių galimybių“ (Video)  (2)

Teisininkas Markas Feiginas atsakė į klausimą, kas suplanavo ir užpuolė Kremliaus pastatą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-04 Feiginas 100% tikras, kas smogė į Kremlių: „Jau sakiau, kad taip bus. Niekas kitas neturi tokių galimybių“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas tinklaraštininkas mano, kad dronai virš Raudonosios aikštės buvo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbas. Jo teigimu, tai pati akivaizdžiausia įvykio versija.

Marko Feigino interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Chodorkovskij LIVE“ kanalo žurnalistas, kreipdamasis į savo svečią, pasakė: „Jūs buvote vienas iš tų, kurie numatė (galima taip sakyti) šiandienos įvykius. Štai Marko Feigino citatos: „Šie 700 km nuo Ukrainos sienos tai tas pats ar Rubliovka, ar Kremlius: dronas gali skristi tiesiai į Šv. Jurgio salę“. Tai praktiškai buvo pateiktos HIMARS koordinatės. Kaip manote, kas slypi už šiandieninių atakų ir kas tai buvo?“.

Feiginas atsakė: „Manau, kad tai tik Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, specialiųjų tarnybų ir t.t. galioje. Niekas kitas neturi tokių galimybių. Ar šis dronas galėjo būti paleistas iš Rusijos teritorijos arčiau nei už 700 km? Nežinau“.

 

Tada pridūrė: „Aš vis dar manau, kad už to stovi Ukrainos pusė“.

„Vėlgi, Ukrainos pusė už tai neprisiima atsakomybės. Ji turi teisę to nedaryti. Kodėl ji privalo žaisti kartu su Kremliumi jo agresyviuose ambicinguose ketinimuose pakabinti visus šunis ant Ukrainos? Kaip pasielgė Maskva, taip elgsis ir oponentai jos atžvilgiu“, –  pabrėžė Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(8)
(43)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: