[ŽT] „Karą pradeda trečioji Ukrainos armija“ (Video)  ()

„Rusų propagandistas guodžiasi mintimi, kad antroji išsigimėlių armija jau kariauja su trečiąja Ukrainos armija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Dmitrijus Pučkovas (pravarde „Goblinas“) pareiškė, kad Rusija jau kariauja su trečiąja Ukrainos armija, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Anot jo, Rusijos kariai jau yra įveikę dvi Ukrainos armijas, tačiau geležinkelis jiems trukdo įveikti „trečiąją“ Ukrainos armiją, todėl Pučkovas labai nerimauja ir dejuoja, kodėl Rusijos kariškiai dar nepakankamai sugadino ukrainiečių geležinkelio struktūrą.

„Trečioji Ukrainos armija jau kovoja su užsienio ginklais, tuo pačiu pastebima, kad jiems duodama vis daugiau ginklų, o patys ginklai tampa vis galingesni. Ir kodėl per pastaruosius metus nepavyko sunaikinti ar bent sustabdyti vietinės geležinkelių komunikacijos, mums visiems tai – labai didelė paslaptis“, – tokią apgailėtiną kalbą pasakė Pučkovas, neslėpdamas susirūpinimo ir susierzinimo.

 

Ukrainoje pakomentavo beprotiškus „Goblino“ pareiškimus:

"Tai Z-psichiatrijos ligoninės ikona. Autoritetingas ekspertas su milijonine auditorija. Likusių intelektualinį lygį net baisu įsivaizduoti“;

„Rusų propagandistas guodžiasi mintimi, kad antroji išsigimėlių armija jau kariauja su trečiąja Ukrainos armija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(11)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: