[ŽT] O čia tai būtų smūgis! „Russia Today“ skelbia, ką Ukraina ketina užpulti ir užimti  ()

Rusijos žiniasklaida skambina pavojaus varpais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai ir toliau su nerimu laukia Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo operacijos, bandydami išsiaiškinti, kuris fronto sektorius nukentės. Viena didžiausių Kremliaus naujienų agentūrų „Russia Today“, remdamasi savo „šaltiniais“, paskelbė žinią, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dislokavo tūkstančius karių Rusijos kariuomenės okupuotos Padniestrės kryptimi.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgio Tiraspolio kryptimi rusai laukia gegužės 9–15 dienomis.

Pranešama, kad bent viena Ukrainos ginkluotųjų pajėgų grupė tariamai dalyvaus provokacijose, kita užgrobs amunicijos sandėlius Kobasnos kaime (Padniestrės teritorija).

Būtent čia, prie pat sienos su Ukraina, yra didžiausias artilerijos šaudmenų sandėlis, įkurtas dar praėjusio amžiaus 1940-aisiais. Ilgą laiką tai buvo strateginis Vakarų karinės apygardos arsenalas. Didžioji dalis amunicijos čia buvo atgabenta po sovietų kariuomenės išvedimo iš buvusios VDR, Čekoslovakijos ir kitų Europos šalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(2)
(88)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: