Rusų košmaras - specialioji žvalgybos brigada „Spartan“ atskleidė paslaptį, ką daro fronte  ()

Ukrainos Vidaus reikalų ministerija pažymi, kad specialioji žvalgybos brigada „Spartan“ aktyviai veikia priešo užnugaryje, vykdo sabotažo bei žvalgybos užduotis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiosios žvalgybos brigados „Spartan“ kariai atlieka pačias pavojingiausias užduotis, dirba net ir Rusijos okupantų užnugaryje. Ukrainos vidaus reikalų ministerijos svetainėje aprašytas  „Spartan“ darbas.

Pranešama, kad „Spartan“ brigados kariai vykdo sabotažo ir žvalgybos užduotis. Būrio vado pavaduotojas, vadinamas „Chata“, pažymėjo, kad į jų pareigas įeina priešo fronto gynybos linijų stebėjimas. Žvalgybos kariai stebi, kaip juda rusų pajėgos, kokie ginklai jiems tiekiami. „Spartan“ vykdo ir sabotažo misijas. „Apskritai jie turėtų užsiimti tik žvalgyba, tačiau Bachmute jie taip pat vykdė puolimo veiksmus, kariavo pozicinį karą, nes priešas griebėsi masinio ilgalaikio artilerijos apšaudymo taktikos“, – pažymėjo „Chata“.

Skautas „Desiatnyj“ („Dešimtasis“) pridūrė, kad jo darbo specifika gana subtili ir turinti daug niuansų, nes pats karas „vyksta ne pagal vadovėlį - rutuliojasi, keičiasi ir reikalauja gebėjimo prisitaikyti“.

Kitas savanoris „Veles“, 44 metų iš Hostomelio kilęs vyras, civiliniame gyvenime remontavo butus, bet vėliau įgavo karinės patirties Donecke. Vienu metu jis netgi tarnavo karščiausiame taške - Bachmute.

(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: