[ŽT] „Viskas virto keiksmažodžiais!“. Įsiutę „Z kanalai“ skelbia apie Rusijos teritorinę gynybą  ()

Iš tikrųjų šios žmonių grupės egzistuoja tik popieriuje ir realiai neatlieka jokių funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo skandalas, kai Rusijos Federacijos pasienio regionuose buvo suformuoti vadinamieji teritorinės gynybos būriai, kurie turėjo tapti Ukrainos teritorinės gynybos būrio analogais, tačiau iš tikrųjų rusai gavo juokingą ir neveikiančią kopiją, kurią kritikuoja net „Z propagandistai“. Buvęs „DLR“ lyderis Girkinas savo „Telegram“ kanale perskelbė Rusijos karo korespondento pranešimą, kurio teigimu, teritorinės gynybos būrio formavimas virto gryna fantastika ir keiksmažodžiais.

„Kas Kursko, kas Belgorodo, kas Briansko srityse. Neaiškūs asmenys su neaiškiom funkcijom, neapibrėžto statuso, be ginklų ir aiškiai reglamentuotų pareigų bei teisių“, – rašoma pranešime.

Negana to, iš tikrųjų šios žmonių grupės egzistuoja tik popieriuje ir realiai neatlieka jokių funkcijų.

Į įrašą sureagavo paprasti rusai, kurių teigimu, tikroji situacija atrodo būtent taip. Entuziastų grupės be ginklų ir konkrečių tikslų saugo paminklus ir kapines ir piktinasi, kad niekas jiems nemoka pinigų, kurių jie tikėjosi. Rusai daro prielaidą, kad Rusijos teritorinės gynybos būrių formavimas virto pinigų plovimo sfera.

 

Vartotojai pastebi, kad vietoj Ukrainos analogo rusai gavo neveikiančią, juokingą „kartoninę kopiją“, o skirti pinigai vėl buvo pavogti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: