N-18! Skamba visas internetas! Aplink „Wagner“ lavonai ir baisiausiai rėkiantis Prigožinas. „B@#$! Degsit pragare!“ (Video)  (3)

Prigožinas nufilmavo žuvusius „Wagner“ samdinius ir negražiai kreipėsi į Gerasimovą ir Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos privačios karinės bendrovės „Wagner“, tarptautiniu mastu pripažintos nusikalstamos organizacijos, savininkas Jevgenijus Prigožinas dėl žuvusių samdinių keikė Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų štabo viršininką Valerijų Gerasimovą, reikalaudamas, kad jo samdiniams būtų suteikta amunicija karui su Ukrainos kariuomene. Vaizdo įrašą gegužės 5 d. paskelbė Prigožino „Telegram“ kanale.

Vaizdo įraše, nufilmuotame dešimčių žuvusių „Wagner“ samdinių fone, Prigožinas keikia Šoigu ir Gerasimovą.

„Mums trūksta 70 proc. šaudmenų. Šoigu! Gerasimovai! Kur, po velnių, yra šaudmenys?“ - keikdamasis kreipiasi jis į okupantų kariuomenės vadus.

Prigožinas juos vadina „šio gyvenimo šeimininkais“ ir pabrėžia, kad jei Rusijos ginkluotosios pajėgos duotų „Wagner“ „normą šaudmenų“, tai žuvusių samdinių būtų „penkis kartus mažiau“.

„Jie atvyko čia kaip savanoriai ir miršta už tai, kad jūs galėtumėte gyventi savo raudonmedžio kabinetuose. Atsižvelkite į tai“, - sakė Prigožinas, kreipdamasis į Šoigu ir Gerasimovą.

Jis teigė, kad kiekvienas, kuris neduos „Wagner“ amunicijos, „b#@$, degs pragare ir valgys jų [nužudytųjų] vidurius, b$@!, p#$%^“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)

Komentarai (3)