[ŽT Lietuvoje] Internetą sprogdina DI video apie Lietuvos politikus – tarp jų garsiausios pavardės (Video)  (1)

Įsivaizduojate Gabrielių Landsbergį, Ingridą Šimonytę ar prezidentą Gitaną Nausėdą, pasipuošusį mados namų „Balenciaga“ kūryba? Jei ne, dirbtinis intelektas (DI) tai padarė už jus, sukurdamas garsių Lietuvos politikų kopijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juos galima pamatyti trumpame vaizdo įraše, kuriame dirbtinis intelektas ne tik sukūrė politikus, bet ir suteikė jiems aštrias frazes.

„Laikas naujam stiliui, jokios opozicijos, tik oda, daug odos“, – dirbtinio intelekto sukurtame vaizdo įraše sako G. Landsbergis.

Netrukus pasirodo ir kiti Seimo nariai – Žygimantas Pavilionis ir Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Nuo šachmatų lentos į pasaulinę sceną aš judu su Balenciaga, o tu?“, – paklausė dirbtinio intelekto sukurta V. Čmilytė-Nielsen.

Tačiau vaizdo įrašas nesibaigia vien šiais politikais. Netrukus taip pat pasirodo buvęs Vilniaus meras Remigijus Šimašius, naujasis Vilniaus meras Valdas Benkunskas, prezidentas Gitanas Nausėda, ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė, Viktoras Uspaskichas, Ramūnas Karbauskis, Artūras Zuokas, Saulius Skvernelis, Aušrinė Armonaitė, Živilė Pinskuvienė ir Tomas Raskevičius.

Naujausias video yra naujos memų bangos dalis. Neseniai „Balenciaga“ paskelbė vaizdo įrašą, skirtą Hariui Poteriui, kuriame garsūs Hogvartso gyventojai paverčiami griežtų bruožų modeliais elegantiškais rūbais.

 

Tokio pobūdžio vaizdo įrašai kaip „by Balenciaga“ greičiausiai kuriami pasitelkus galingas DI programas, pavyzdžiui „Midjourney“ – generatyvinio DI programą ir paslaugą, kuri seka teksto užuominas, iš natūralios kalbos aprašymų sudaro atrinktus vaizdus ir suformuoja vientisą pageidaujamą vaizdą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(11)
(10)

Komentarai (1)