Generolas leitenantas: „Kadyrovui bus labai blogai“  ()

Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas teigia, kad jo samdiniai yra pasirengę pakeisti „Wagner“ kovose dėl Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas generolas leitenantas Ihoris Romanenko mano, kad Kadyrovas tiesiog ieško sau perspektyvų ir jo pėstininkai nieko Bachmute nepasieks.

Savo „Telegram“ kanale Kadyrovas apgailestavo, kad „Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas nesutaria su Rusijos gynybos ministerija. Kadyrovas pareiškė, kad jei Generalinis štabas neteks „Wagner“ darbo fronte, „kadyroviečiai“ atvyks į Bachmutą ir bus „pasiruošę užimti miestą po kelių valandų“.

Ihoris Romanenko prisiminė, kad anksčiau R. Kadyrovo sveikata buvo pablogėjusi, todėl jis beveik dingo iš viešosios erdvės. Prigožinas nusprendė pagauti savo „šlovės gabalėlį“, tačiau dabar paskelbė apie tariamą „Wagner“ pasitraukimą iš miesto.

 

„Kadyroviečių“, kaip pėstininkų, pasirengimas yra silpnas. Jie gali veikti tik kaip lengvieji pėstininkai - pavyzdžiui, užtvarų daliniams. Bet ne kaip įprasti pėstininkai. Kadyrovas ieško išeities. Jis domisi savo perspektyvomis ir stengiasi jas gerinti. Nes jis jaučia, kad per artimiausias kelias savaites viskas jam bus labai blogai“, – sakė Romanenko.

(33)
(0)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: