[ŽT] „Situacija pasikeitė kardinaliai. HIMARS nebegali nieko padaryti“. Reznikovas skelbia, kas nutiko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AJ 2023-05-07 16:46
Vakarau pasaulis, labai keistai suvokia kara...
kestutisz 2023-05-07 22:20
Jie (mes) tiesiogiai kare nedalyvauja, tad ir apsukos ne tos. Vistiek kitiem tai yra konfliktas, kuris na gal baigsis ir taip. Nė vienoj ginkluotės gamykloj dar darbininkai pietų pertraukos 15'a minučių nesutrumpino, kad daugiau raketų išdrožt, ką jau ten papildomą pamainą. Karas "kažkur" ir yra karas "kažkur"...
immortallt 2023-05-08 09:52
Greitai mokymosi nevadinčiau, kai pusę metų ginklų sandėlius naikino. Pavadinti "nieko nebegali padaryti", kai sandėlius ir vadavietes nuo fronto atitraukti turi per daugiau nei 120 km nelabai verčiasi lieužuvis. Taip toli sandėliai reiškia, kad sunkiau organizuoti puolimą ar net reikšmingesnę gynybą prieš staigesnį puolimą. Na arba turi laikyti daugiau šaudmenų/ginklų fronte, kas iš esmės yra sandėlio išbarstymas plačiai ir reiškia koncentruotas puolimas lengvesnis.
cave_dweller 2023-05-09 09:11
Kai kurie gamintojai padidino gamybos pajėgumus, pvz 155 mm artilerijos amunicijos gamyba buvo išplėsta ir bus dar labiau plečiama. Bet čia labiau kas liečia paprastesnius gamybos procesus, nereikalaujančius naujų, sudėtingų gamybos linijų. Deja gamintojai dirba taikos meto rinkos ekonomikos principu, nėra užtikrinti dėl ateities užsakymų, dėl to neskuba diegti naujas gamybos linijas, atsiperkamumo klausimas.