Kaip Kadyrovas gelbėjo Prigožiną. Internetą „sprogdina“ nereali parodija (Video)  ()

„Youtube“ tinkle populiarėja vaizdo parodija apie Čečėnijos vadovą Ramzaną Kadyrovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nėra šovinių, bet laikykis“, – šią istoriją savo naujoje parodijoje meistriškai pateikė ukrainiečių humoristas Jurijus Veliky.

„YouTube“ parodija per tris valandas sulaukė daugiau nei 250 000 peržiūrų ir beveik 50 000 „Patinka“ paspaudimų.

Ją sudaro „R. Kadyrovo“ vaizdo žinučių iškarpos apie tai, kaip nenumatytos aplinkybės neleidžia jam skubėti į pagalbą J. Prigožinui.

„Žinau, kad jums ten, Bachmute, labai trūksta amunicijos... Paaiškinsiu jums. Taip būna kare. Kai paėmėme Mariupolį, prašėme 5 tankų, mes gavome vieną. Ir tai buvo dviratis, ir be sėdynės! Kiek mano vaikinų tada nukentėjo dėl įprastos sėdynės trūkumo! (...) Palauk mūsų. Mes jau greitai, Ženia...

Atvažiavome, jau patikrinome amuniciją. Tik norėjome nusipirkti lėktuvo bilietus, bet mums pasakė, kad nėra tiesioginio skrydžio Groznas-Bachmutas. Taigi dabar lekiam į geležinkelio stotį, o iš ten jau traukiniu į Bachmutą. Įvyko nenumatyta situacija. Atvykome į geležinkelio stotį, įsėdom į traukinį, jau išvažiavom ir beveik pasiekėm Bachmutą.

 

Ir tada paskutinę akimirką prisiminiau, kad neišjungiau lygintuvo. Turėjau grįžti. Grįžau namo, ir tik po valandos prisiminiau, kad neturiu lygintuvo.

Dabar eisiu nusipirksiu lygintuvą ir greitai eisiu i stotį. Ženia, turiu dvi naujienas. Gerą - lygintuvą pirkau su 50% nuolaida, o blogą - pirkdamas lygintuvą pavėlavau į traukinį. O traukinys „Groznas – Bachmutas“, pasirodo, važiuoja kartą gyvenime. Bet galite būti tikri, kad mes ką nors sugalvosime. Supratau jau, kaip pas tave patekti. Norime plaukti jūra. Atvykome į jūrų uostą.

Paaiškėjo, kad Grozne yra jūrų terminalas, bet jūros nėra. Taip nutinka, kai už infrastruktūrą atsakyti pavedi savo artimiesiems. Apskritai, dabar mes laužome smegenis... vieni kitiems, galvojame, kaip pas tavęs patekti. Yra du variantai: arba greitai kasti jūrą, arba lėtai eiti pėsčiomis. Bet kokiu atveju mes jau greitai. Esu atsakingas už savo žodžius. Nustok verkti, kad neturi amunicijos. Kare amunicija nėra pagrindinis dalykas. Pagrindinis dalykas kare yra tai, kad jis yra. Kad tave palaikyčiau, tik perfrazuosiu D. Medvedevą: šovinių nėra, bet tu laikykis“.

 

Atkreipkite dėmesį, kad „kadyroviečiai“ iš tikrųjų neatvyko į Bachmutą. Ir J. Prigožinas turėjo pamiršti savo grasinimą atšaukti „vagneritus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: