„Rusija atsidūrė ant bankroto slenksčio. Apie pinigus galima pamiršti“. Perimtas slaptas kariškių pokalbis (Audio)  ()

Okupantų kariai prognozuoja liūdną Rusijos ateitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės moralė lygi nuliui. Okupantai pyksta dėl mokėjimo problemų ir netiki, kad pergalė įmanoma.

Tai paaiškėjo perėmus dviejų Rusijos kariškių pokalbį telefonu. Jį perėmė Ukrainos žvalgyba ir paskelbė gegužės 9 d.

Pokalbio metu okupantai skundėsi vienas kitam, kad mokėjimų suma toli gražu neatitinka pažadėtosios. Jie ėmė įtarti, kad Rusijos Federacija atsidūrė ant bankroto ribos.

Sausio mėnesį jie man atsiuntė pinigų – 26 ir 18 (tūkst. rublių, 335 ir 232 dolerius).... Aš nebežinau, ką galvoti. Mano sesuo parašė vado pavaduotojui politiniams reikalams: „Ką jūs jam ten mokate? Už ką jis ten yra?“... Pusei kontraktinių tiek parėjo... Šimtinė už du mėnesius atėjo, apsivožt galima!“ - sakė Rusijos Federacijos kariškis.

Jo pašnekovas prasitarė, kad jie savo pinigų daugiau niekada nebepamatys.

Paskui jie sakys: „Mes viską grąžinsime karo pabaigoje“. O karas... Čia apskritai tokios problemos su šita ekonomika! Iš visų pusių. Bijau, kad valstybė, nafik, nebankrutuotų! (...) Lėktuvai neskraido, naujos technikos gaminti negalim, nes nėra mikroschemų, nėra ničnieko! Gali būti tokia fignia, kad (...) valstybė nieko negalės sumokėti... Pusė bankų, nafik, bankrutuos, skolos bus mums visiems nurašytos. Tokia nerimą kelianti situacija, atvirai kalbant“, - pasakojo okupantas.

Galiausiai jie priėjo išvados, kad karas beprasmis, nes Rusija neturi jokių perspektyvų jį laimėti. Jie pripažino, kad Rusijos kariuomenė, skirtingai nei Ukrainos, yra atsilikusi ir silpna.

 

Man atrodo, kad dabar nėra jokios prasmės kariauti, b#@. Nes kariuomenė nėra pasiruošusi. Nėra didelio tikslumo ginkluotės, nėra tikrai apmokyto personalo, nėra nieko. Su šauliais tas pats, artileristai šaudo nežinia kur. Tankistai, kurie moka tik deginti tankus, kuriais važinėja... Apskritai reikia reformuotis. O tam reikia tiek pinigų... Dabar turbūt nieko nėra, ir ne veltui. Nesuprantu, kaip tai tęsis toliau“, - skundėsi kolega kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(222)
(2)
(220)

Komentarai ()