„Tai labai retas žvėris“. „Azovas“ skelbia netikėtą pareiškimą apie ypatingas Rusijos pajėgas (Video)  ()

Bachmuto gynėjai „labai norėtų“, kad mieste pasirodytų „kadyrovcai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėtą pareiškimą išsakė buvęs „Azovo“ pulko vadas Maksimas Žorinas dėl to, kad Bachmuto gynėjai nekantriai laukia „kadyrovcų“ pasirodymo mieste ir jo apylinkėse. Kadyrovo kariai jau seniai tapo pajuokų objektu, nes bijo kautis, o daugiausia, ką jie sugeba, tai kurti vaizdo įrašus „TikTok“.

Žorino interviu „Radio NV“ galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Jis pareiškė, kad „kadyrovcų“ Bachmute dar nėra, bet ukrainiečiai kovotojai labai norėtų su jais susitikti, paaiškino kodėl: „Deja, dar nėra, bet pasakysiu, kad man labai patiktų, kad pagaliau jie bent kur nors atsirastų. Jau turėjome galimybę su jais susitikti ir mūšiuose prie Kyjivo, ir Zaporižios kryptimi. Tai apskritai labai retas žvėris kare, sunku juos sutikti“.

Tada Maksimas Žorinas papasakojo, kaip „kadyrovcus“ mato ukrainiečiai: „Jei jie netgi būtų čia atvykę, galiu drąsiai teigti, kad jie būtų kovoję daug blogiau nei „vagneriečiai“, ir greičiausiai po kelių dienų jie jau būtų įrašę naujus vaizdo įrašus, kur prašytų ne amunicijos, o kad juos išvežtų iš čia“.

 

Taip pat Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras pasakė, kas nutiks „vagneriečiams“, kurie bus atitraukti iš Bachmuto: „Greičiausiai „vagneriečiams“ po visų čia patirtų mūšių prireiks didelės pertraukos. Jie patyrė labai didelių nuostolių. Ne tik kalinių tarpe, jie turi didelių nuostolių tarp apmokytų pareigūnų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(4)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: