„Tegul jie dega pragare!“. Ką kultinio serialo „Svotai“ anūkė pasakė apie savo „senelius“  ()

Aktorė Anna Košmal dabar labai gailisi, kad vaidino televizijos seriale „Svotai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių aktorė Anna Košmal, suvaidinusi Ženią Kovalevą seriale „Svotai“, prakeikė savo „močiutes“ Tatjaną Kravčenką ir Liudmilą Artemjevą, taip pat „senelį“ Fiodorą Dobronravovą, kurie remia Rusijos kariuomenės invaziją į Ukrainą.

Be to, Anna atvirai prisipažino, kad dabar labai gailisi, kad vaidino televizijos seriale „Svotai“. Ji pabrėžė, kad ši komiška telenovelė buvo kurta „kitu laiku“, kai Ukrainos ir Rusijos Federacijos santykiai nebuvo priešiški, o dabar viskas yra visiškai kitaip.

„Aš draugavau su aktoriais, su Liudmila Artemjeva, Fiodoru Dobronravovu, Tatjana Kravčenka, o dabar jie visi pasisako už „specialiąją operaciją“... tegul jie dega pragare“, – sakė Košmal.

Prieš karą serialas „Svotai“ buvo labai populiarus tiek Rusijoje, tiek Ukrainoje. Vienas iš jo kūrėjų buvo Volodymyras Zelenskis, kuris tuo metu, kaip žinoma, buvo ne prezidentas, o žinomas komikas ir prodiuseris.

 

Dabar situacija kardinaliai pasikeitė – Ukrainoje filmas pastebimai prarado buvusį populiarumą, o su juo susiję ukrainiečiai stengiasi šio fakto nesureikšminti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(2)
(79)

Komentarai ()