„Jo nervai geležiniai“. Izraelio ekspertas skelbia, ką daro generolas Zalužnas  ()

Paaiškinta, ko laukia Zalužnas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio ginkluotųjų pajėgų atsargos kapitonas Grigorijus Tamaras paaiškino, kodėl, kariniu požiūriu, Ukrainos vyriausiojo vado pasirinkta laukimo taktika šiandien yra geriausia įmanoma. Patyręs Izraelio kariškis įsitikinęs, kad ilgas laukimas ilgai skelbiamo Ukrainos kariuomenės puolimo paskatins priešo karių demoralizaciją.

Tamaro interviu „Fabrika novin“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Prieš metus sakiau, kad vienas iš jūsų vyriausiojo vado bruožų yra jo geležiniai nervai. Jis yra neįtikėtinos ištvermės žmogus. Pažiūrėkite, koks didelis visuomenės ir politinis spaudimas: įžeidžiantis, atakuojantis. Be to, žurnalistai, visokie propagandistai, žmonės, politikai, Vakarų sąjungininkai – visi šiandien jį spaudžia, o jis laukia“, - intrigavo ekspertas, pasakodamas apie Zalužno dorybes.

Po to Izraelio istorikas išreiškė savo prielaidą, kodėl Zalužnas neskuba pradėti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo: „Jis laukia. Ko jis laukia? Jis laukia, kol kitoje pusėje kils panika. Kiekviena šio puolimo laukimo savaitė demoralizuos Rusijos armiją, demoralizuos administracinį aparatą, nes tai, kad jūsų puolimas įvyks, ir jis turės Rusijos kariuomenei sunkiai nuspėjamų ir liūdnų pasekmių, Maskva tai supranta jau šiandien“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(0)
(157)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: