„Dabar reaguos kariuomenė“. Rusijoje isterija! Skelbiama, ką Londonas siunčia į Ukrainą  ()

Rusai mano, kad kita pagalba Ukrainai bus 1500 km nuotolio raketos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinė Karalystė perdavė bent kelias ilgojo nuotolio sparnuotąsias raketas „Storm Shadow“ Ukrainos pajėgoms.

Tiek aukščiausiu , tiek socialinių tinklų lygmeniu rusai jau sureagavo į nutekintą informaciją apie tai, kad JK siunčia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms ilgo nuotolio raketas. Kaip visada, Rusija kelia isterijas ir svajoja pataikyti į Londoną „cirkoniais“.

Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas jam įprastu santūriu būdu atsakė, kad Kremlius „labai neigiamai vertina“ tokią pagalbą. „Tam reikės adekvataus mūsų kariuomenės atsako, kuri, atsižvelgdama į tai, kariniu požiūriu priims atitinkamus sprendimus“, – propagandos agentūra TASS citavo Peskovą.

Rusai, palaikantys ukrainiečių žudynes, kaltina pačią Maskvą tiekiant raketas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms: „Na, Belgorodas bus sugriautas, ir ką. Užtat Kremliaus plėšikai uždirbs iš statybos ir restauravimo darbų“/ Taip, ir Maskvai gali kliūti / Galas Krymo tiltui“/

Arba jie mano, kad kita pagalba bus raketos, kurių nuotolis yra 1500 km.

Rusijos vartotojai neslepia jaučiantys, kad lemiamu momentu Kremliaus elitas tiesiog pabėgs iš šalies.

Kiti tikisi, kad dabar Rusijos Federacija neva įpareigota smogti JK infrastruktūrai: „Puiki proga išbandyti naujų tipų strateginius branduolinius ginklus prieš „mažąją Britaniją“ / „Sarmat ar Poseidon?“ Tegul laukia cunamio“ / „Mes jau turime pataikyti į britus (mušti), jei norime laimėti!“ / „Poseidonas jau pakeliui į ūkanotą Albioną“.

 

Dalis pasipiktinusios „Z-public“ publikos ragina „aktyviau svaidyti raketas“ į Ukrainą. O kai kas atvirai pašiepia pačios Rusijos valdžios reakciją: „Puiki priežastis Medvedevui parašyti ką nors grėsmingo“ / „Ar manote, kad dar neperžengta ruda linija?“.

Tarp „Z“ gerbėjų yra ir tokių, kurie abejoja informacijos tikrumu ir atsisako ja tikėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(5)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: