„Įsakė nužudyti visus, kurie turi telefonus“. Šiurpi tiesa, kas vyko kariniame parade (Video)  (1)

Paradui Rusijoje vadovavo Bučoje matytas karo sadistas: žiniasklaida išsiaiškino, ką jis veikė prie Kyjivo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chabarovske (Rusijos rytuose) karo sadistas ir nusikaltėlis, kaltinamas vykdžius žiaurumus Bučoje, vadovavo vietos paradui.

Pulkininkas Azatbekas Omurbekovas vadovavo 64-ajai motorizuotųjų šaulių brigadai, kovojusiai Kyjivo srityje. Okupantai iš šiaurės veržėsi link Ukrainos sostinės ir buvo Bučoje, rašo „Laivės radijas“.

Brigada taip pat įtariama įvykdžiusi žudynes Andrijivkoje (Charkivo srityje). Grįžęs iš Ukrainos, Omurbekovas gavo Rusijos didvyrio titulą. Putinas brigadą apdovanojo garbingu „Gvardijos“ vardu.

Socialiniuose tinkluose pažymima, kad toks yra šiandieninės Rusijos ir jos paradų herojų – karo nusikaltėlių ir sadistų – lygis.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

 

 

Pasak nepriklausomų žurnalistų, Omurbekovas dalyvavo žudant Ukrainos civilius: jis įsakė nužudyti „visus, kurie turi telefonus“ ir apšaudyti automobilius su civiliais. Jis taip pat grasino nužudyti Rusijos karius, kuriuos pasiuntė paskersti.

Tačiau vėliau karma rusams grįžo su kaupu: Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo duomenimis, brigada neteko daugiau nei 90 % personalo, brigados technika buvo perduota pasieniečiams, karinis dalinys buvo išformuotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(10)
(89)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)