„Volkswagen“ atskleidė kaip atrodys galingasis ID.7 GTX  ()

Neseniai „Volkswagen“ pristatė savo visiškai elektrinį aukštesnės vidutinės klasės limuziną ID.7, o šios rudens pradžioje, Miuncheno tarptautinėje automobilių parodoje „IAA Mobility“ bus galima susipažinti ir su dinamiškiausia jo versija GTX . Naujausios kartos ID. jėgainė turės du motorus, kurie varys visus keturis ratus, o sportiškumą pabrėš specialūs dizaino elementai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juoda ir raudona simbolizuoja GTX

Elektromobilio salone specialios detalės, pavyzdžiui raudonos spalvos sėdynių, prietaisų skydelio ir durų apsiuvai, pabrėžia modelio sportiškumą. Tuo tarpu sportišką išorę pabrėžia blizgūs juodi elementai. Jie ir standartiškai juodai dažomas stogas bei tamsinti langai suteikia ID.7 GTX galingą ir išskirtinę išvaizdą.

GTX – subalansuotas efektyvumas ir vairavimo malonumas

Kaip ir ankstesniuose GTX modeliuose – ID.4 ir ID.5 – „Volkswagen“ inžinierių sukurta išmani automobilio jėgainės sistema padeda optimaliai suderinti motorų, stabdžių, vairo ir pakabos valdymo sistemas pagal pasirinktą važiavimo profilį. MEB elektromobilių platformos pagrindu sukurto limuzino važiuoklė ir valdymas buvo iš esmės patobulinti taip, kad, priklausomai nuo pasirinkto profilio, suteiktų kiek įmanoma daugiau sportiškumo arba komforto. Tai reiškia, kad ID.7 GTX taps visos ID. šeimos flagmanu.

 

GTX sėkmės formulė

Sportiškojo GTX prekės ženklo elektromobilius „Volkswagen“ pradėjo siūlyti prieš dvejus metus. Dinamiški automobiliai apjungia elektrinį mobilumą, tvarumą ir išmanius sprendimus, o jų sportiškas dizainas pabrėžia specialų charakterį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: