„Visos Rusijos karinės pozicijos tapo pažeidžiamos“. Skelbiamas žemėlapis, kas nutiko (Foto)  ()

„Visos Rusijos karinės pozicijos dabar yra pažeidžiamumo zonoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Europos saugumo komisijos patarėjas Paulas Massaro pademonstravo „Storm Shadow“ raketų nuotolį. Žiniasklaidos teigimu, Ukraina juos gavo.

Massaro socialiniame „Twitter“ tinkle parodė, kad Ukraina gali panaudoti „Storm Shadow“ raketas, kad pasiektų bet kokius taikinius okupuotose teritorijose, ypač Kryme. Be to, šios raketos gali pasiekti giliausią Rusijos užnugarį, taip pat gali smogti į bet kurį objektą Baltarusijos pietuose, pietryčiuose ir pietvakariuose.

„Storm Shadow“ iš tiesų yra pergalės kare ginklas. Visos Rusijos karinės pozicijos dabar yra pažeidžiamumo zonoje. Kerčės tiltas yra pažeidžiamumo zonoje. Rusijos tiekimo linijas reikės perkelti dar toliau“, – pažymėjo Massaro.

 

 

„Storm Shadow“ yra JK ir Prancūzijos sukurta ilgojo nuotolio sparnuotoji raketa, galinti pasiekti taikinius už 250 km. Tai kiek mažiau už amerikietiškų ATACMS nuotolį, jų ukrainiečiai prašė jau seniai.

MBDA raketų sistemų ekspertai mano, kad tai yra „gilaus smūgio ginklas“, galintis smogti nepriklausomai nuo oro, metų ir paros laiko. Jame yra pažangi navigacijos sistema, užtikrinanti tikslumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(1)
(141)

Komentarai ()

Susijusios žymos: