„Vakarai to bijo labiau nei paties Putino“. Ždanovas skelbia netikėtą išvadą  ()

Ždanovas pasakė, ko Vakarai bijo labiau nei Putino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas papasakojo, kaip Vakarai reaguos, jei situacija fronte pasikeis rusų naudai.

Olegas Ždanovas išsakė galimus variantus ir karo pabaigos terminus, priklausomai nuo to, kiek sėkmingas bus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas. Patyręs Ukrainos kariškis mano, kad blogiausiu atveju, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepasieks pastebimų laimėjimų pavasario-vasaros kampanijos metu, karas užsitęs dar bent metus.

Olego Ždanovo nuomonę apie karo Ukrainoje pabaigą galite sužinoti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas atsakė į savo sekėjo klausimą, kaip toliau klostysis įvykiai, jei atsižvelgsime į sėkmingą ir nesėkmingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataką. Olegas Ždanovas paskubėjo nuraminti ukrainiečius, aiškindamas, kad Vakarų partneriai nėra suinteresuoti Rusijos sėkme mūšio lauke: „Situacija tokia, kad Vakarai negali pralaimėti mūsų rankomis, antraip Putinas jas suries į avino ragą. Jei tik jis sulauks sėkmės mūšio lauke, patikėkite, jis pradės lenkti savo liniją ir reikalauti iš jų lengvatų. Jie jau dabar to bijo labiau nei paties Putino, todėl neleis mums pralaimėti“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(1)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: