„Tuoj nušluos pusę Rusijos“. Skabejeva tiesiog apstulbo, ką eteryje pasakė ekspertas (Video)  ()

Olgos Skabejevos laidos darosi vis niūresnės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kasdien Z propagandistės Olgos Skabejevos laidos darosi vis niūresnės: prieš metus Ukrainą užgrobti svajoję „patriotai“ ėmė diskutuoti, į kokius taikinius Rusijos Federacijoje pirmiausia smogs Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

Vienos paskutinių laidų metu studijos svečias perspėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dar nieko nepradėjo. Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Propagandistų teigimu, Ukrainos gynėjai kol kas nepradėjo kontrpuolimo, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau formuoja amunicijos ir įrangos tiekimą. Tačiau vos tik Kyjivas gaus reikiamą sviedinių skaičių, Rusijos armijai kils bėdų.

„(Jie šaudys – red.) Novorosijskas, Sočis, Rostovas prie Dono, Krasnodaras. Matyt, delsimas susijęs tik su papildomų didelio tikslumo ginklų atvežimu“, – sakė Skabejevos studijos svečias.

„Ekspertas“ skundėsi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dar aktyviai nenaudojo įvairių tipų bombų ir HIMARS sviedinių, todėl Rusijos gynybos ministerija nesupranta, kiek sviedinių turi Kyjivas.

 

Ukrainos puolimo operacija prasidės masiniu ugnies smūgiu su didelio tikslumo ginklais iki didžiausio įmanomo gylio visuose mūsų įmanomuose objektuose ir pirmiausia infrastruktūros objektuose“, – sakė svečias.

Skabejeva buvo priblokšta tokios prognozės ir tegalėjo išspausti frazę: „Jūs žinote, kaip įkvėpti, taip sakant, optimizmo ir vilties“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(2)
(168)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: