[ŽT] Rusė Krymo kavinėje bandė sudainuoti Rusijos himną. Reakcija „nunešė stogą“ (Video)  ()

Okupanto žmona pabandė vakarą paįvairinti „Rusija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotame Kryme, vienoje iš Eupatorijos kavinių, rusei neleido atlikti Rusijos himno. Anksčiau Permėje dviem kavinių savininkams buvo iškelta byla dėl tosto, pasakyto Ukrainos garbei.

Įvykį detaliau aprašo „ČP Krym“. Pranešama, kad okupanto žmona pabandė vakarą paįvairinti „Rusija“. Savininkams atsisakius, moteris pasipiktino ir visus apkaltino Tėvynės išdavyste, grasindama pateikti skundą policijai.

„Mes su kompanija, sėdėdami prie stalo, išgirdome vaikiną dainuojant armėnišką dainą, nusprendėme sugiedoti Rusijos himną, bet mums kategoriškai buvo atsakyta“, – pasakojo ji.

Socialiniame tinkle išplatintas atitinkamas vaizdo įrašą, kuriame rusė verkšlenančiu balsu pareiškė, kad jos vyras dalyvavo dviejuose karuose Sirijoje, taip pat „SVO“.

„Aš laukiau jo nėščia septynis mėnesius, kodėl aš negaliu giedoti Rusijos himno jūsų įstaigoje? Atsakykite į klausimą, kaip jūs čia išvis dirbate, jei jūsų darbuotojai man atsako „NE“, - rėkė ji.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(7)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: