„Jis padėjo nužudyti Rusijos kariuomenės vadus“. Z-kanalai skelbia, ką padarė Prigožinas  ()

Amerikos spauda teigia, kad „Putino šefas“ ne kartą susisiekė su Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiuoju žvalgybos direktoratu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikos spauda, ​​remdamasi į internetą nutekintais slaptais Pentagono dokumentais, teigė, kad vienu metu „Putino šefas“ ne kartą susisiekė su Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiuoju žvalgybos direktoratu. Vienas tokių atvejų buvo susijęs su situacija Bachmute.

Neagana to, amerikiečių leidinys net paklausė Ukrainos prezidento dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir „Wagner“ ryšių, tačiau vėliau šią dalį pašalino, informuoja BBC.

Vadinamoji Prigožino spaudos tarnyba susisiekė su Prigožinu, kad jis paaiškintų Vakarų spaudos publikacijas. „Putino virėjas“ sakė neturintis ko slėpti nuo užsienio žvalgybos. Jis teigė esąs vis dar Afrikoje su Budanovu, o WP žurnalistai negali ten nuskristi, nes nori sutaupyti pinigų bilietams.

Amerikos spauda išvakarėse pašalino interviu su Zelenskiu fragmentą, kuriame buvo kalbama apie Prigožiną. Ukrainos prezidentas pasiteiravo, iš kur spauda gavo informaciją, kuri dažniausiai ženklinama žyme „visiškai slapta“. Jis paprašė nurodyti bent vieną šaltinį.

 

Žurnalistai teigė neturintys informacijos šaltinio ir nurodė slaptų Pentagono duomenų nutekėjimą. Informaciją Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms tariamai perdavė žmonės iš „Wagner“.

Kaip ten bebūtų, bet Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms eliminavus du Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų vadus, kai kurie Z-kanalai yra įsitikinę, kad pozicijas nutekino Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(4)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: