Skamba visa Rusija. Video, kaip „Wagner“ smogikai grasina generolui (Video)  (1)

„Vagneriečiai“ grasina Rusijos generolui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generolo ir Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputato Viktoro Sobolevo pareiškimas apie „vagneriečių“ teisinį statusą rimtai supykdė visus susijusius asmenis. Visų pirma „Wagner“ samdiniai, „Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas, supykdė Rusijos LDPR partijos narius ir asmeniškai Ramzaną Kadyrovą.

Sobolevas teigė, kad Rusijos mobilizuotiems asmenims, nusprendusiems palikti dalinius ir prisijungti prie „Wagner“ gretų, pagal Rusijos įstatymus gresia iki 15 metų kalėjimo.

„Yra nemažai įstatymų, draudžiančių mobilizuotiems asmenims be leidimo palikti dalinius, o už tokį nusižengimą gresia baudžiamoji atsakomybė. Jeigu mobilizuoti asmenys patenka į dalinius, tegul būna tuose daliniuose ir atlieka užduotis. Jie negali palikti kariuomenės fronte. Egzistuoja nemažai įstatymų, draudžiančių neleistiną išvykimą iš dalinių ir už tai nubausti baudžiamąja tvarka – nuo ​​10 iki 15 metų“, – komentare vienam iš „Telegram“ kanalų sakė Sobolevas.

Visai netrukus socialiniame tinkle pasirodė vaizdo įrašas, kuriame trys „vagneriečiai“ grasina atvykti į Raudonąją aikštę Maskvoje ir panaudoti savo slaptą ginklą prieš Sobolevą, kad apsaugotų Rusijos žmones – „dulkinti tave ir tokius kaip tu į u&***%*į“.

„Mes esame kovotojai iš Bachmuto. Aš esu mobilizuotas. Aš esu „Wagner“ kovotojas. Esu kalinys, atėjęs į „Wagner“. Norime pasakyti pavaduotojui Sobolevui: „Jei tu p€¥©×£ kiši savo nosį, o šalis dėl tokių durnių kaip tu, pralaimės karą, mes ateisime į Raudonąją aikštę ir, norėdami apsaugoti savo žmones – rusus, d∞∑¥×¥×•®€ tave į užpakalį“, – sako įsibrovėliai.

 

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas taip pat nesusilaikė ir pakomentavo, pasakydamas, kad Sobolevas yra „kartoninis b#@#“.

„Pasak drauge Sobolevo, tiems, kurie pereina į Ukrainos pusę, taip pat ir pasiduodantiems, turi būti skiriamos premijos. O tuos, kurie į „Wagner“, reikia įkalinti 15 metų. Todėl draugą Sobolevą reikia patį patikrinti. B#@# kartoninis, ruoškis ir eik į frontą. Parodyk, ką sugebi, besmegeni“, – sakė jis.

Prigožiną ir „vagneriečius“ palaikė Valstybės Dūmoje likę Žirinovskio „palikuoniai“ – Dūmos frakcijos narys Vasilijus Vlasovas oficialiai išsiuntė laišką savo kolegei Rusijos Federacijos Valstybės Dūmoje Valentinai Tereškovai su prašymu „priimti atitinkamą sprendimą“ Sobolevo atžvilgiu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(9)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: