„Rusija viską statė ant kortos ir ką tik patyrė triuškinantį pralaimėjimą. Tokios gėdos dar nebuvo“  (2)

Rusijos demilitarizacija vyksta ne pagal planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kinžal“ buvo paskutinis V. Putino koziris, ir jis rizikavo jį paaukoti. Analitikas Sergejus Fursa išsamiai aprašo rezultatą.

Tai buvo ne tik Ukrainos priešlėktuvinės gynybos triumfas, bet ir visiška gėda Rusijos kariuomenei. Po to, kai prieš dvi savaites Ukrainos priešlėktuvinė gynyba, padedama amerikiečių „Patriot“, numušė „Kinžal“, Rusijos kariuomenė atsidūrė kryžkelėje. Generolai turėjo du pasirinkimus.

Arba daugiau nešaudyti savo „Kinžal“ ten, kur gali būti priešlėktuvinės gynybos sistemos su „Patriot“. 

Arba surengti masinį bombardavimą, panaudojant daugiau savo „Kinžal“, kad pakirstų „Patriot“, prasiskverbtų pro gynybą ir tada visiems pasakytų, kad „Kinžal“ numušimas buvo nelaimingas atsitiktinumas. Juo labiau, kad ir koks brangus būtų „Kinžal“, „Patriot“ sistema vis tiek yra brangesnė. 

Ir rusai viską pastatė ant kortos. Jie dar kartą nusprendė įrodyti, kuris didesnis. Ir dar kartą jie buvo sugėdinti.

Ir jei kas nors Jungtinėse Valstijose vis dar abejojo, ar suteikti Ukrainai naujausius ginklus, jie taip pat gavo atsakymą. Kiekvienas kelių milijardų dolerių vertės ginklų pristatymas Ukrainai sukels šimtus milijardų dolerių būsimų užsakymų Amerikos ginkluotosioms korporacijoms. Tai mato ir Europos gamintojai. Todėl yra ir motyvacijos spausti savo vyriausybę tiekti Ukrainai vis pažangesnę ginkluotę. Kuri sunaikins Rusijos ginkluotę. Ir sugriaus bet kokius likusius mitus apie rusiškų ginklų galią.

 

Taip vyksta demilitarizacija. Taip vyksta Rusijos demilitarizacija. Lydima Kremliaus balso pareiškimų, kad jie demilitarizuoja Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(5)
(159)

Komentarai (2)